Monika Vengrínová Krimi

Muž (40) vlastným rodičom spôsoboval psychické utrpenie: Používal tie najkrutejšie slová!

Vlastným rodičom (60, 63) ich syn (40) podľa obvinenia opakovane spôsoboval utrpenie najmenej štyri roky. V poslednej dobe sa podľa polície jeho agresívne správanie vystupňovalo a rodičia začali mať strach o svoje zdravie i život. Muža teraz polícia umiestnila do cely policajného zaistenia.

Ilustračný obrázok k článku Muž (40) vlastným rodičom spôsoboval psychické utrpenie: Používal tie najkrutejšie slová!
Zdroj: Webnoviny.sk

„Najmenej štyri roky spôsoboval štyridsaťročný syn utrpenie svojim rodičom, s ktorými býva v spoločnej domácnosti v rodinnom dome, pričom im takmer každý deň spôsoboval psychické utrpenie. Matku (60) a otca (63) opakovane ponižoval vulgárnymi nadávkami, vyhrážkami zabitím, vyvolávaním strachu a stresu,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.

Ako ďalej uviedla hovorkyňa, správanie syna viedlo k zhoršeniu psychického a zdravotného stavu rodičov, pričom agresivita obvineného sa v poslednom období tak vystupňovala, že rodičia mali strach o svoj život a zdravie.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Kežmarku vzniesol obvinenie tomuto mužovi zo zločinu týrania blízkej osoby a zverenej osoby, kde mu v prípade dokázania viny hrozí až osem ročné väzenie. „Polícia muža obmedzila na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia,“ dodala policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM