Peter Handzuš Hokej

Na februárové zápasy HC LEV výhodnejšie

Hokejový klub LEV Poprad pripravil na záver sezóny hneď dve akcie. Na zápasy proti Jekaterinburgu, Čeljabinsku a Astane sa tak máte možnosť dostať výhodnejšie. Neváhajte a prídte podporiť "levov" v troch posledných domácich zápasoch v zákla

Akcia pre permanentkárov – vezmite známych na hokej!

Každý permanentkár môže na všetky februárové zápasy zobrať na svoju permanentku až tri vstupenky v hodnote 3 EUR/ks.

Majiteľ permanentky si na pokladniach zimného štadióna môže počas predpredaja (od 27.1.) vyzdvihnúť na každý februárový zápas až tri vstupenky v cene 3 EUR za kus. Môžete tak vziať na hokej svojich známych, rodinu, alebo kolegov z práce.

Akcia 2+1

O nič neprídu ani tí, ktorí nevlastnia permanentku. Klub pre nich na záver premiérovej sezóny v prestížnej KHL pripravil jednu špeciálnu akciu. Každý, kto si zakúpi vstupenku na zápas 15. a 17.2. (Jekaterinburg a Čeljabinsk), môže si na zápas 19.2. proti Barysu Astana zakúpiť vstupenku za zvýhodnenú cenu 3 EUR do rovnakej cenovej kategórie, do akej boli zakúpené predchádzajúce dve vstupenky.

A akcia je pripravená aj pre tých, ktorí si už vstupenku na niektorý zo zápasov zakúpili. Po predložení zakúpeného lístku (lístok môže byť zakúpený aj cez Ticketportál) môžu akciu samozrejme využiť aj oni. Na zľavnené vstupenky nie je možné aplikovať ďalšie zľavy.

Obidve akcie je možné využiť výlučné na pokladni zimného štadióna!

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM