Samospráva

Na mestskom úrade zmenili úradné hodiny: Primátor Švagerko o tom, čo radnicu k tomu viedlo

V Poprade došlo k zmene. Radnica od začiatku apríla zmenila úradné hodiny pracovísk mestského úradu (MsÚ), ako aj úradné hodiny pracoviska sociálneho odboru MsÚ.

Ilustračný obrázok k článku Na mestskom úrade zmenili úradné hodiny: Primátor Švagerko o tom, čo radnicu k tomu viedlo
Zdroj: TASR

Predĺžením pracovných hodín v stredu chce vedenie mesta podľa vlastných slov vyjsť v ústrety občanom, ktorí pracujú dlhšie.

„Ku zmene otváracích hodín pristúpilo mesto na základe požiadaviek zo strany občanov, pretože mnohí pracujú do 16.00 h. Aby boli spokojní, tak sme predĺžili pracovný čas v stredu,“ uviedol primátor mesta Poprad Jozef Švagerko. Mestský úrad je každý deň otvorený od 7.30 h. Počas pondelka, utorka a štvrtka do 15.30 h. V stredu bude čas predĺžený do 17.00 h a v piatok bude otvorené do 14.00 h.

„Vo vestibule MsÚ sa nachádza kancelária prvého kontaktu, kde budú pracovať ľudia, ktorí vedia občanov usmerniť a vyhovieť ich požiadavkám. Budú pomáhať aj starším ľuďom, aby nemuseli po budove chodiť a zbytočne blúdiť,“ informoval popradský primátor. Kancelária prvého kontaktu a pokladnica budú pre verejnosť otvorené každý pracovný deň od 7.00 h.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM