Krimi

Na popradskej stanici došlo k bitke: Dvaja mladí bezdomovci kopali iného mladíka

Napadnutý Popradčan vec oznámil na polícii, ktorá mužov podozrivých zo spáchania tohto skutku zadržala. Podľa polície skončili v cele.

Ilustračný obrázok k článku Na popradskej stanici došlo k bitke: Dvaja mladí bezdomovci kopali iného mladíka
Zdroj: TASR/Zuzana Svitanová

Minulý týždeň v utorok v budove železničnej stanice Poprad -Tatry, dvaja muži fyzicky napadli 28-ročného miestneho muža. Dnes24.sk o tom informovala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

„Medzi útočníkmi a napadnutým mužom došlo k výmene názorov, ktorá vyústila do fyzickej potýčky. Dvaja bezdomovci vo veku 24 a 29 rokov sotili do Popradčana, ktorý spadol na zem, kde ho kopali. Napadnutý muž neutrpel žiadne vážne zranenia,“ opísala priebeh bitky hovorkyňa s tým, že k útoku došlo na mieste verejnosti prístupnom.

Skončili v cele

„Napadnutý Popradčan vec oznámil na polícii, ktorá mužov podozrivých zo spáchania tohto skutku zadržala,“ doplnila Ligdayová a dodala, že na základe získaných dôkazov bolo útočníkom vznesené obvinenie z trestného činu výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva.

„Obvinení muži boli zadržaní a boli umiestnení do cely policajného zaistenia. Poverený príslušník pracoval podnet na podanie návrhu na ich vzatie do väzby,“ zakončila hovorkyňa.

ilustračné foto

Viac správ z Popradu a okolia:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM