Monika Vengrínová Krimi

Na sídlisku Juh došlo k lúpežnému prepadu: Muža udierali päsťami a kopali do celého tela!

Mladého muža (25) z obce Veľká Lomnica obvinili z lúpeže. Ten podľa polície s dosiaľ neznámym kumpánom prepadol na popradskom sídlisku Popradčana (69). Obaja podľa obvinenia muža udierali päsťami a kopali do celého tela.

Ilustračný obrázok k článku Na sídlisku Juh došlo k lúpežnému prepadu: Muža udierali päsťami a kopali do celého tela!
Zdroj: Policajný zbor SR

Podľa polície v nedeľu v čase okolo 00:30 hodine po vzájomnej dohode s doposiaľ nestotožneným mužom, prepadol 25-ročný mladík z obce Veľká Lomnica v okrese Kežmarok na popradskom sídlisku Juh na Ul. Mládeže 69-ročného Popradčana.

„Zozadu sa k nemu potichu priblížili a začali ho päsťami udierať po celom tele. Napadnutý muž spadol na zem, kde ho obaja opakovane udierali päsťami a kopali do celého tela. Z vrecka nohavíc mu obvinený zobral 140 eur a následne odišiel do jedného z popradských barov, kde bol zadržaný hliadkou polície,“ informuje hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik.

Ako ďalej hovorca uviedol, napadnutý muž neutrpel zranenie, ktoré by si vyžiadalo lekárske ošetrenie, pri útoku mu však potrhali nohavice. Na obvineného vyšetrovateľ spracoval návrh na podanie obžaloby zo zločinu lúpeže.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM