Martin Sýkora Krimi

Na zdravie jej nevyšlo: Pri Kežmarku opitá žena zrámovala plot a išla ďalej

Z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinili kežmarskí dopravní policajti 41-ročnú ženu z Matiašoviec, okres Kežmarok. Vodička nafúkala riadne cez limit.

Ilustračný obrázok k článku Na zdravie jej nevyšlo: Pri Kežmarku opitá žena zrámovala plot a išla ďalej
Zdroj: TASR

Pravidlo jazda má byť svižná a vodič veselý dodržala žena v stredných rokoch do bodky. Počas utorkového (24.7.) popoludnia viedla obvinená žena po Mlynskej ulici v Matiašovciach osobné auto Hyundai Tucson.

„Pri jednom z rodinných domov nevenovala dostatočnú pozornosť vedeniu vozidla a pravým predným kolesom zišla mimo vozovku vpravo a vrazila do dreveného oplotenia domu,“ informoval prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Drevené oplotenie odvážnu a podguráženú ženu nezastavilo – vodička vo svižnosti a veselosti pokračovala ďalej. „S autom pokračovala v jazde a zastavila pri betónovom múre s plynovou prípojkou. Vodička bola podrobená dychovej skúške na alkohol, kde meraním jej bola nameraná hodnota 1,82 mg/l,“ dodal hovorca. Policajti jej na mieste zadržali vodičský preukaz. Spôsobená škoda na drevenom oplotení bola odhadnutá na 100 eur a škoda na vozidle v rovnakej výške.

Pozrite si, čo sa na Slovensku pod vplyvom alkoholu za volantom stalo. Keď sa nikomu nič nestane, môže to byť aj celkom vtipné:

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: YouTube.com

…a čerešnička na záver:

Zdroj: YouTube.com

Foto: Ilustračné

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM