Monika Gécziová Rôzne

Najväčšia oslava Dňa matiek: Míľa pre mamu opäť v Poprade s parádnym programom

Opäť po roku sa materské centrá z celého Slovenska zapájajú do tradičnej krásnej akcie venovanej všetkým mamičkám. Na Míľu pre mamu sa môžeme tešiť znova aj v Poprade. A takýto program je pripravený...

Ilustračný obrázok k článku Najväčšia oslava Dňa matiek: Míľa pre mamu opäť v Poprade s parádnym programom
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Míľa pre mamu je celoslovenská kampaň, ktorú Únia materských centier organizuje nepretržite už od roku 2004. Jej posolstvom je osláviť materstvo a aspoň v jeden deň v roku ho povýšiť na najvyššiu hodnotu v spoločnosti. „Cieľom Míle pre mamu je v rovnaký deň, v rovnaký čas na mnohých miestach na Slovensku i v zahraničí prejaviť úctu a vďaku všetkým mamám sveta. Poďakovať sa mamám, starým mamám, krstným mamám i adoptívnym mamám za ich obetavosť, pochopenie, výchovu a bezhraničnú lásku,“ uvádza sa na webe Únie materských centier.

Najväčšia oslava Dňa matiek sa tak, ako po minulé roky koná v druhú májovú sobotu, ktorá tento rok pripadá na 11. máj. Program sa uskutoční v čase od 13:00 do 18:00 hodiny, pričom o 16:00 prejdú mamičky, babičky, detičky, ale i ockovia či dedkovia jednu míľu na oslavu materstva.

V Poprade sa program bude konať už tradične v medzikostolí na Nám. sv. Egídia a vystúpia v ňom Cimbalovka Popradčan, Romano Asaben, Zbyňo Džadoň, Hoki Poki, balerínky a balerínčatá z Fly studia Poprad, Súkromná materská škola Centra pre rodinu, Spojená škola na Partizánskej, DFS Venček Poprad, Capoiera Oxumare Poprad, Tanečný súbor Arabeska, 3AL Bike trial club Poprad, či tanečný súbor Bow.

V sprievodnom programe sa môžete tešiť na dievčatá od Dorotky z Fidorkova, maľovanie na tvár, cukrovú vatu, súťaže pre deti a kávu Rikša pre vás. Celým program bude sprevádzať Hoki.

Nie vždy je síce na popradskom námestí tak veselo, ale krásne je tu stále.

Video: Monika Gécziová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM