Peter Handzuš Tlačové správy

Nakupujte pohodlne cez DOOB: Tovar vám v okrese Poprad dovezú domov do dvoch hodín

V okrese Poprad sa rozbieha zaujímavý projekt DOOB – elektronické nákupné centrum. Tovar si môžete vybrať z viacerých kamenných obchodov a celý nákup vám kuriér doručí domov do dvoch hodín.

Ilustračný obrázok k článku Nakupujte pohodlne cez DOOB: Tovar vám v okrese Poprad dovezú domov do dvoch hodín
Zdroj: Dnes24.sk

Projekt DOOB je v podstate elektronické nákupné centrum a funguje presne ako bežné obchodné centrum, v ktorom si klient môže vybrať z rôznych obchodov, avšak môže pokojne oddychovať doma alebo sa venovať rodine. O tom, ako to všetko funguje, nám v rozhovore prezradil autor projektu Peter Barilla.

- V Poprade vzniká ambiciózny projekt DOOB, prečo ste do toho išli? Môžete nám projekt v krátkosti popísať?
Tomuto projektu som sa začal venovať pred dvoma rokmi. Je to veľmi náročný a komplexný projekt, ale verím, že benefity pre spološnosť aj podnikateľov sú veľké, a to je hlavný dôvod, prečo sa tomu venujem. Hlavnou myšlienkou projektu DOOB je zvýšenie obratu a konkurencieschop­nosti malých a stredných SLOVENSKÝCH podnikov, zvýšenie životnej úrovne obyvateľstva, zlepšenie ekonomickej situacie a zlepšenie životného prostredia.

- Koho chcete osolviť ako cieľovú skupinu nakupujúcich? Aké výhody to pre nich bude mať?
Projekt DOOB je určený naozaj pre všetkých obyvateľov. Pre všetky vekové kategórie a pre celé územie okresu. Hlavnou výhodou je, že si môžu nakúpiť vo svojom obľúbenom obchode z obývačky, prípadne počas práce a nákup si nechať doručiť na určitú hodinu po práci. Napríklad mamičky s deťmi nemusia čakať v radoch pri pokladni, starší a indisponovaní ľudia nemusia absolvovať ťažkú cestu do obchodov. Ďalšou výhodou je, že my ceny nenavyšujeme a navždy garantujeme rovnakú cenu tovarov ako v obchode tak aj u nás!

- Ak majú obchodníci záujem o predaj produktov cez Doob, ako s vami môžu nadviazať spoluprácu?
Je to úplne jednoduché môžu sa zaregistrovať na www.doob.sk , kde majú uvedený postup, alebo nás môžu kontaktovať cez našu stránku na Facebooku, prípadne telefonicky na čísle +421948475275 a my im pošleme školeného pracovníka, ktorý im všetko vysvetlí.

- Na aké produkty je Doob.sk zameraný?
V samotnom meste Poprad máme 15 obchodov a služieb. Tento počet však narastá každým dňom. Snažíme sa dosiahnúť čo najširšie spektrum vyrobkov a služieb, takže kupujúci si budú môcť zadovážiť naozaj všetko – potraviny, oblečenie, drogériu, nábytok atď. Naozaj všetko, čo sa kúpiť dá. ☺

- Aké ceny budú vo vašom nákupnom centre? Ako to bude s dopravou tovaru?
Navždy garantujeme rovnakú cenu ako v obchode tak aj u nás! Ceny sa nikdy nebudú navyšovať, ako v daných predajniach, tak aj u nás. Ďalšou výhodou je, že na objednávky nie sú žiadne limity, pokiaľ ich daný obchod nezadá. Cena dopravy je od 0,20 €, ale zákazník si môže uplatniť rôzne zľavy na doručenie. Taktiež si môže priplatiť drobnú sumu za express dodanie tovaru.

- Doob je len pre obyvateľov Popradu, alebo aj priľahlých miest a obcí? Ako to bude fungovať?
Všetky obchody sú pristupné v celom okrese bez ohľadu na vzdialenosť. Čiže zákazník, ktorý je vzdialeny 20km od Popradu, môže nakupovať rovnako, ako zákazník v meste Poprad. Zákazník má štyri možnosti nakupovania a to cez internetovú stránku www.doob.sk, nákupné automaty, ktoré budú rozmiestnené podľa potreby, prostredníctvom telefónnej linky 0948475275 alebo všade, kde uvidi označenie DOOB, si môže urobiť nákup za pomoci našich asistentov nákupu. Veľkou výhodou je, že klienti si môžu nakúpiť z viacerých obchodov naraz, a nemusia absolvovať maratón po kamenných predajnach.

- Ako bude prebiehať nákup tovaru?
Ak je to formou internetovej stránky a nakupného automatu, zákazník si urobi nákup, vyberie si platbu, následne dostane potvrdenie z daného obchodu a hodinku pred doručením sms od kuriéra. V prípade telefonickej objednávky a nákupu pomocou asistenta nákupu, objednávateľ nadiktuje čo potrebuje a poverený pracovník sa o všetko postará.

- Plánujete Doob sprevádzkovať aj v iných mestách na Slovensku?
Kedže sa jedná o nový projekt, prvý mesiac začíname v okrese Poprad, ale následne sa otvorí dalších 19 okresov a do konca roka plánujeme pokryť celé Slovensko.

Nakupujte pohodlne cez DOOB: Tovar vám v okrese Poprad dovezú domov do dvoch hod
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM