Monika Vengrínová Rôzne

Nápad, ktorý nemá chybu a spríjemní dianie v našich uliciach: Popradčanom nad hlavy vzlietne množstvo bublín

Predstavte si moment, počas ktorého ulice zaplavia stovky až tisícky pestrofarebných bublín. Takýto spoločný okamih zažijeme už onedlho aj v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Nápad, ktorý nemá chybu a spríjemní dianie v našich uliciach: Popradčanom nad hlavy vzlietne množstvo bublín
Zdroj: Dnes24.sk

Študenti prišli pred rokom s originálnym nápadom, zaplniť slovenské mestá bublinami. Nevynechali pritom ani Poprad, kde sa prvého ročníka celoslovenského podujatia Deň bublín (Bubble day) zúčastnili desiatky ľud. Naše mesto sa už onedlho opäť zaplní množstvom bublín všetkých veľkostí.

V utorok 25. augusta o 16:00 sa v Poprade uskutoční druhý ročník tohto nevšedného podujatia, do ktorého sa môžu zapojiť malí i veľkí, jednotlivci aj rodiny. Stretnú sa s bublifukom v ruke, aby spoločne vyslali k oblohe nespočetné množstvo bublín. Podľa mladých bubliny vytvoria očarujúcu atmosféru a spríjemnia okoloidúcim letné horúce dni.

„Druhý ročník Bubble day so sebou nesie aj novú myšlienku a to, že je Bez hraníc,“ uvádzajú organizátori podujatia, ktorí vysvetlili, že nejde len o podujatie, ale o myšlienku, ktorá búra bariéry, posúva hranice a prináša nové priateľstvá.

Nakoľko Deň bublín sa tento rok uskutoční aj za hranicami Slovenska, napríklad v Londýne, či v Benátkach, bude tak mať medzinárodný charakter.

Foto a video: Bubble day

Deň, kedy sa aj dospelí stanú deťmi
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM