Monika Vengrínová Rôzne

Naša facebooková súťaž „Poznáš svoje mesto?“ skončila. My poznáme víťaza

Niekoľko týždňov ste mali možnosť preverovať si svoje geografické znalosti a zistiť, ako dobre poznáte Poprad. Definitívny víťaz súťaže za sa svoje orientačné schopnosti hanbiť nemusí. Skutočné ciele minul len o 32 metrov. Za odmenu strávi noc v hoteli Europa.

Ilustračný obrázok k článku Naša facebooková súťaž „Poznáš svoje mesto?“ skončila. My poznáme víťaza
Zdroj: Dnes24.sk

Súťaž „Poznáš svoje mesto?“ na našom facebookovom profile oficiálne skončila 31.marca, kedy víťaz vyhral celodenné lístky do Aquacity. My sme sa však rozhodli odmeniť ešte jedného z vás, a to pána Erika Hyblera, ktorý fotografie zachytávajúce objekty mesta umiestnil na mapu s presnosťou 32 metrov. Okrem toho, že dosiahol najvyššie skóre v hre, stal sa tiež hráčom s najvyšším počtom ukončených hier. Za jeho skvelú orientáciu v Poprade ho odmeníme pobytom v hoteli Europa pre dve osoby na jednu noc vrátane raňajok.

Víťaz si užije luxus štvorhviezdičkového hotela dýchajúceho dávnymi časmi. Čaká ho neopakovateľná atmosféra unikátne a moderne zrenovovaných priestorov hotela z 19.storočia, reštaurácie, kaviarne, salónika, Beat clubu, kuchyne, terasy, herne i celého zázemia.

Noc strávi v jednej zo 41 luxusne zariadených izieb s vlastnou kúpeľňou, WC, chladničkou, minibarom, trezorom, telefónom, LCD – televízorom, SAT, rádiom a samozrejme s pripojením na internet.

Víťazovi srdečne blahoželáme a ohľadom uplatnenia si výhry ho budeme kontaktovať.

Naša facebooková súťaž „Poznáš svoje mesto?“ skončila. My poznáme víťaza
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM