Peter Handzuš Rôzne

Nechajte sa zlákať vôňou čerstvého chleba z TATRAPEKA

Kvalitné pečivo a cukrárenské výrobky nakúpite v novej predajni TATRAPEKO na Velickom námestí v Poprade - Veľkej.

Obyvatelia popradskej mestskej časti Veľká môžu od pondelka nakupovať čerstvý chlieb a pečivo v novej predajni, ktorú otvorila spoločnosť TATRAPEKO na Velickom námestí. V predajni nájdete okrem chleba a pečiva aj cukrárenské výrobky a cestoviny, všetko z produkcie TATRAPEKO a sesterskej spoločnosti VČELA – LIPPEK.

V sortimente nechýbajú ani ďalšie základné potraviny ako mlieko a mliečne výrobky. Príďte nakúpiť do predajne, kde sa predávajú aj štyri druhy chleba s certifikátom „Značka kvality SK“ a tým istým certifikátom ocenenú **višňovo-makovú štrúdľu si môžete vychutnať aj priamo v predajni pri lahodnej káve **alebo čaji.

Všetky produkty TATRAPEKO a VČELA-LIPPEK sú vyrábané bez použitia chemických prísad. Takéto produkty uprednostňuje stále viac a viac zákazníkov, ktorí si začínajú uvedomovať, že musia konzumovať nie lacné, ale predovšetkým zdravé výrobky.

Ak hľadáte zdravé produkty, predajňa TATRAPEKO na Velickom námestí v Poprade je to správne miesto. A uvidíte, že tu nájdete čerstvé pečivo aj cestou z práce. Spoločnosť TATRAPEKO zabezpečuje zásobovanie svojich predajní niekoľkokrát denne, aj v popoludňajších hodinách.

Otváracie hodiny predajne TATRAPEKO vo Veľkej:

Po-Pi: 7:00 – 17:00 So: 7:00–12:00 Ne:12:00–17:00

Nechajte sa zlákať vôňou čerstvého chleba z TATRAPEKA
1
Galéria
tatrapeko
14
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM