Monika Vengrínová Tlačové správy

Nefarbite sa už doma!

MARTINI center of beauty, ktorý už štyri roky pôsobí na trhu v oblasti krásy, teraz prináša farbenie vlasov za super cenu pre každého. Krátke vlasy už za 13 eur, polodlhé za 18 a dlhé vlasy za 25 eur.

Ilustračný obrázok k článku Nefarbite sa už doma!
Zdroj: Dnes24.sk

„Chceme ponúknuť farbenie vlasov každej žene, ktorá chce dobre vyzerať. U nás jej ponúkame relax, aby si prišla oddýchnuť, aby niekto urobil to, čo doma už nemusí a samozrejme za vynikajúcu cenu,“ uviedla majiteľka MARTINI center of beauty Martina Dlugošová.

Centrum okrem iného ponúka aj regeneračné služby pre vlasy v závislosti od poškodenia vlasu, zmenu farby, účesy na každú príležitosť, napojenie vlasov, zahustenie vlasov, vlasové náhrady a tie najšetrnejšie metódy. Samozrejmosťou je aj šetrné farbenie s Loreal profesionnel.

„Pre mladé kočky máme šetrné farbenie, kde farba neodrastá, krásne zatieňuje vlas a vlasy sú nádherne lesklé. Ponuka služieb platí aj pre mužov. Tým ponúkame strihanie a diskrétne farbenie, ktoré si okolie nevšimne,“ prezradila Dlugošová.

Kaderníčky v salóne prechádzajú pravidelným školením, trendom každej sezónnej zmeny účesov, techniky fúkaním a strihov. Salón MARTINI center of beauty okrem iného ponúka i zákaznícke produkty na domov podľa potreby a typu vlasov. Nechýba ani líčenie na každú príležitosť. „Príďte k nám zrelaxovať, tešíme sa na vás,“ dodala majiteľka.

Všetky ďalšie informácie nájdete na webe MARTINI-beauty.sk alebo FB.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM