Marcel Mojžiš Krimi

Nehoda pri Štrbe, havaroval 17-ročný mladík: Fiat narazil do násypu, potom sa prevrátil!

V smere z Tatranskej Štrby do Štrby došlo k dopravnej nehode. Podľa polície mladík (17) dostal s osobným autom bočný šmyk, narazil do násypu a potom sa vozidlo prevrátilo. Tu sú ďalšie podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda pri Štrbe, havaroval 17-ročný mladík: Fiat narazil do násypu, potom sa prevrátil!
Zdroj: TASR

Z prečinu neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla a prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia obvinil popradský vyšetrovateľ 17-ročného mladíka zo Štrby.

„Obvinený Štrban bol počas večera a noci zo soboty na nedeľu v bare v areáli futbalového štadióna v Štrbe. Na jednom zo stolov bol položený kľúč od osobného auta Fiat Punto, na ktorom do baru prišla 24-ročná žena. V čase okolo 1:00 h využil obvinený jej nepozornosť a bez jej vedomia zobral kľúč a nasadol do auta, s ktorým odišiel,“ povedal krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Hovorca polície zároveň dodal, že na ceste v smere z Tatranskej Štrby do Štrby mladík havaroval. „Po prejdení miernej ľavotočivej zákruty na priamom úseku cesty neprispôsobil rýchlosť jazdy, dostal s vozidlom bočný šmyk a narazil do násypu. Následkom nárazu sa auto prevrátilo a zostalo na streche,“ uviedol Džobanik.

„Pri dokumentovaní dopravnej nehody policajti mladíka podrobili dychovej skúške na alkohol, ktorej výsledok bol pozitívny s nameranou hodnotou 0,41 mg/l alkoholu v dychu. Zároveň bolo aj zistené, že auto viedol napriek tomu, že mu bol v marci minulého roku uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na dobu jedného roka, pričom tento zákaz ešte neskončil. Hmotná škoda na vozidle bola vyčíslená na 6 000 eur. Obvinený je stíhaný na slobode,“ povedal krajský policajný hovorca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM