Jakub Forgács Krimi

Nepochopiteľné správanie vodičov: Okolo dievčatka v strede cesty prechádzali bez povšimnutia

Pátranie po stratenom dievčatku malo nakoniec šťastný koniec. Mužov zákona však zaskočilo niečo iné.

Ilustračný obrázok k článku Nepochopiteľné správanie vodičov: Okolo dievčatka v strede cesty prechádzali bez povšimnutia
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

V nedeľu večer bola na linku 158 oznámená nezvestnosť 6-ročného autistického dievčatka, ktoré sa stratilo počas prechádzky s rodinou v Tatranskej Lomnici. Prešovskí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

„V krátkom čase boli zmobilizované veľké sily a prostriedky a okamžite bola vykonaná pátracia akcia po nezvestnej maloletej osobe. Do pátracej akcie boli nasadení policajti, príslušník Horskej záchrannej služby so psom, hasiči a množstvo techniky,“ uviedli muži zákona so slovami, že keďže nezvestnosť bola oznámená vo večerných hodinách, zložky boli pripravené pátrať aj za pomoci nočného videnia.

„To našťastie nebolo nutné, dievčatko bolo v rekordne krátkom čase vypátrané. Policajt Obvodného oddelenia PZ Vysoké Tatry ju našiel na ceste medzi Tatranskou Lomnicou a Tatranskými Matliarmi. Dievčatko bolo v poriadku a bez zranení odovzdané rodičom,“ pokračovali policajti.

„Paradoxom je, že v čase, keď policajt dievčatko lokalizoval, to sa nachádzalo na stredovej čiare cesty a okolo nej prechádzali autá bez akéhokoľvek povšimnutia,“ dodali.

ilustračné foto

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM