Simona Ivančáková Kultúra

Neprehliadnite, čo sa chystá v Poprade: Stačí jeden klik a máte top akcie týždňa ako na dlani

Nový týždeň je tu! Aby ste boli pripravení nielen na svoje pracovné či školské povinnosti, máme pre vás šikovný ťahák na chystané akcie. Nájdete v ňom prehľad desiatky podujatí, na ktoré sa v Poprade oplatí skočiť.

Ilustračný obrázok k článku Neprehliadnite, čo sa chystá v Poprade: Stačí jeden klik a máte top akcie týždňa ako na dlani
Zdroj: TASR

Výstava fotoklubu OKO

18.-23. januára 2016, o 8:00 hod., Podtatranská knižnica, Poprad

Milovníci fotografií a umenia by si nemali nechať ujsť výstavu snímok, ktorá sa koná v Podtatranskej knižnici v Poprade. Ide o fotografie členov fotoklubu OKO z českého mesta Ústí nad Orlicí.

HK Poprad- HK Nitra

19. januára 2016, o 17:30 hod., Zimný štadión

V utorok sa na domácom ľade predstavia popradskí hokejisti. Proti nim nastúpi aktuálne druhý celok slovenskej extraligy z Nitry. Príďte vytvoriť Popradčanom jedinečný zážitok a hlavne pravú domácu atmosféru.

Okresné kolo v aerobiku

21. januára 2016, o 8:30 hod., Telocvičňa Obchodnej akadémie Poprad

Študenti stredných škôl sa môžu poriadne pripraviť. Už tento týždeň ich čaká súťaž v aerobik maratóne pre všetkých žiakov a žiačky stredných škôl z okresu. Najlepších 5 postupuje na Majstrovstvá Slovenskej republiky v Trenčíne, ktoré sa budú konať 8. februára 2016.

BAM Poprad – BK Slovan Bratislava

23. januára 2016, o 17:30 hod., Aréna Poprad

Popradské basketbalistky si na domácej palubovke zmerajú sily s družstvom žien z Bratislavy. Myslíte si, že domáce dievčatá budú lepšie a porazia svoje súperky. Ak áno, tak ich príďte podporiť.

Country salón Kentucky

23. januára 2016, o 18:00 hod., koncertná sála ZUŠ

Svoje 20. narodeniny nemôže country salón osláviť inak ako tradičnou country tancovačkou. Do tanca vám zahrá hudobná skupina Ascalona a predstavia sa aj tanečné skupiny Smokie Mountains Dancers a Alimach Fusion.

Cestovateľský večer

23. januára 2016, o 19:00 hod., Hotel Sobota, Poprad-Spišská Sobota

Príďte aj vy na veľmi príjemné posedenie so Zuzkou a Martinom, ktorí vedia uchvátiť svojimi cestovateľskými zážitkami a tipmi. Majú za sebou neuveriteľné dobrodružstvo, 5 mesiacov cestovania na 23-ročnom Forde Bronco skrz magické krajiny Strednej Ázie.

Disco Party 80s

23. januára 2016, o 21:00 hod., Tatranská galéria Poprad

Jedinečná Disco party s hitmi z 80. rokov. Podujatie sa vďaka veľkému úspechu vracia späť do priestorov Tatranskej galérie. Spojenie unikátneho projektu s vynikajúcou hudbou v podaní DJ Yambo zaručuje výbornú zábavu.

Neobyčajný príbeh Obuvníka Jakuba

24. januára 2016, o 10:00 hod., Dom kultúry

Krehký príbeh o obuvníkovi Jakubovi, ktorý zanevrel na celý svet. Rozprávku pre najmenších vám zahrajú herci z Divadla pod balkónom z Banskej Bystrice.

Tvorivé dielne

24. januára 2016, o 14:00 hod., Tatranská galéria Poprad

Už túto nedeľu sa môžete tešiť na tvorivé dielne určené pre všetky deti bez rozdielu veku. Pripravená je Farebná nedeľa, takže si užijete tvorenie a maľovanie rukami, ale vysúšate si aj techniku drippingu a frotáže. Tešiť sa môžete aj na spontánne, pastózne maľby a odtlačky s použitím valčekov, špachtiel a rúk.

Divadelné predstavenie Horí ohník horí

24. januára 2016, o 18:00 hod., Divadelná sála Poprad – Spišská Sobota

Ďalším z predstavení, ktoré sa počas obdobia Fašiangov v Poprade odohrajú je komédia Horí ohník horí. Príďte a zabavte sa na komédii, ktorá vtipnou formou sleduje príbeh dobrovoľného hasičského zboru, ktorý na dedine čelí nielen hrozbám klasických požiarov, ale hlavne požiarom vo vzťahoch a rodinách.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM