Pavol Hrabovský Rôzne

Nepreseďte víkend doma: Kam radíme si vyraziť v Poprade?

Doprajte si aj počas tohto víkendu i príjemný oddych. Poslúžiť vám naň môžu aj podujatia, ktoré radíme počas neho navštíviť v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Nepreseďte víkend doma: Kam radíme si vyraziť v Poprade?
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

SUPRA Majstrovstvá Slovenska v skateboardingu

28. septembra 2019 o 10:00 hod., Popradský skatepark

Vyvrcholenie slovenského pohára v skateboardingu privíta všetkých odvážlivcov už tento víkend. Okrem širokej konkurencie, šialených trikov a prvotriednej zábavy, láka aj hlavná cena v hodnote 1000 eur.

Porshe Boy

28. septembra 2019 o 21:00 hod., Rock Fabric

Porshe Boy prichádza do Popradu spolu so svojou jedinečnou šou. Tohtoročný objav, ktorý si vyslúžil uznanie u viacerých známych mien slovenskej scény je tu a jeho hviezda stúpa. Sľubuje všetky obľúbené skladby a poriadnu atmosféru, už túto sobotu.

Mairee v Surprise Poprad

28. septembra 2019 o 21:00 hod., Surprise

Jedinečná audiovizuálna šou, vlastná produkcia a vypredané haly – to je DJ Mairee. Podporovaný celosvetovými menami ako: Martin Garrix, Tiesto či Fedde Le Grand. To všetko napovedá o Maireeho kvalite, ktorú vám vie dokázať už tento víkend.

HK Poprad – HC 07 WPC Koliba Detva

29. septembra 2019 o 17:00 hod., Zimný štadión mesta Poprad

Káder Popradu sa vracia domov. A privíta tu celok z Detvy. Príďte aj vy podporiť našich chlapcov v ich snahe vybojovať cenné tri body.

Po dračích stopách

29. septembra 2019 o 10:00 hod., Dom Kultúry

Traja kamaráti, pretekajúci sa na dračích lodiach, prežívajú rôzne dobrodružstvá. Enrique zo Španielska, Astrid zo Švédska a detektív Karol zo Slovenska odhaľujú nevídané veci, o ktorých ľudstvo ani len netušilo. Inscenácia pre deti je plná divadelnej interakcie, pestrofarebnej tematiky s poučným charakterom. Jedinečné predstavenie, ktoré zaujme každý ročník.

V priloženej galérií si môžete pozrieť zábery zo zrekonštruovaného podchodu, ktorý spája centrum Popradu s Kukučínovou ulicou.

Sledujte nás aj na našom FacebookuInstagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Popradu a okolia.

V Poprade zrekonštruovali frekventovaný podchod: ZÁBERY z miesta
5
Galéria

Hl. foto: Ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM