Ľubomír Hudačko Rôzne

Nepríjemný incident v Poprade: Na jednom z prístreškov zastávky sa roztrieštilo sklo!

Mesto po tomto incidente oslovilo vlastníka prístreškov a požiadalo ho o zabezpečenie neodkladného preverenia technického stavu všetkých prístreškov.

Ilustračný obrázok k článku Nepríjemný incident v Poprade: Na jednom z prístreškov zastávky sa roztrieštilo sklo!
Zdroj: Lenka Polovková

Vo štvrtok 6. júna došlo k roztriešteniu strešného skla na prístrešku nachádzajúcom sa na autobusovej zastávke „Dom kultúry.“

„Mestská polícia, ktorá bola na mieste bezprostredne po incidente, informovala oddelenie dopravy, ktoré zabezpečilo vyrozumenie firmy euroAWK, pod správu ktorej prístrešky patria a sú výhradne vo vlastníctve tejto spoločnosti,“ uviedli z mesta Poprad.

Chcú, aby to preverili

Mesto po tomto incidente oslovilo vlastníka prístreškov a požiadalo ho o zabezpečenie neodkladného preverenia technického stavu všetkých prístreškov s dôrazom na ich sklenené výplne a v prípade zistenia nedostatkov o neodkladné zabezpečenie zjednania nápravy.

„Zároveň samospráva vyzvala spoločnosť, aby sa vyššie uvedeným udalostiam v budúcnosti predchádzalo,“ priblizili ďalej z popradskej samosprávy s tým, že o zistených nedostatkoch a vykonaných opatreniach si žiada byť mesto firmou okamžite informované.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM