Peter Handzuš Rôzne

NEVADA – Nový popradský pokrový klub

Už tento piatok sa v Poprade otvára nový klub špecializujúci sa výlučne na náš milovaný Texas Holdem. Nájdete ho na sídlisku Juh, nad priestormi bývalej kaviarne Carmelita na druhom poschodí. Interiér je viac ako príjemný a určite bude vyhovovať niel

(PR) K dispozícii sú celkovo 4 hracie stoly, z toho jeden výlučne na cash game. Maximálna kapacita je 40 hráčov. Klub bude otvorený každý deň od 19.00. V programe nájdete množstvo zaujímavých turnajov s rôznym buy-inom, takže by si všetci mali prísť na svoje. Pre všetkých hráčov, cashových aj turnajových, bude určite lákadlom aj liga, ktorá pre tých najlepších ponúkne možnosť každé 3–4 mesiace hrať o kumulované pricepooly. Cash game sa v Nevade bude hrať každý deň, blindy začínajú na hodnote 0,25€-0,50€ až po 2,00€-5,00€.

Všetky potrebné informácie nájdete na adrese www.pokernevada.sk

Otvárací turnaj NEVADA OPEN prebehne už tento piatok. Začíname o 20.00. Buy-in do turnaja je iba 10€ , čo pri garantovaných 2000€ je viac ako zaujímavé. Neváhajte preto a využite možnosť rezervovať si miesto. Môžete tak urobiť na adrese pokernevada@pokernevada.sk , kapacita klubu je totiž obmedzená.

Tešíme sa na Vás.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM