Monika Vengrínová Samospráva

Nezostrihaný ZÁZNAM: Pozrite si debatu kandidátov na post popradského primátora

Len na Poprad24 ste v utorok mali možnosť sledovať besedu kandidátov na primátora Popradu naživo. Zoči-voči sa stretli dvaja kandidáti, ktorí hovorili o pálčivých témach týkajúcich sa nášho mesta. Pozrite si nezostrihaný záznam.

Ilustračný obrázok k článku Nezostrihaný ZÁZNAM: Pozrite si debatu kandidátov na post popradského primátora
Zdroj: Dnes24.sk

Kým jeden z kandidátov Pavol Gašper vyzval na stretnutie sa zoči-voči všetkých štyroch svojich protikandidátov, do horúceho kresla si napokon sadol len on a František Bednár. Anton Danko sa pre zaneprázdnenosť ospravedlnil, iný termín však nenavrhol, Jána Pahuta so zdravotnými problémami hospitalizovali v nemocnici a Jozef Švagerko musel, podľa šéfa jeho kampane, náhle odcestovať na rokovanie do Poľska.

Beseda sa konala štúdiovou formou bez účastni verejnosti a naživo sme ju vysielali na Poprad24. Kandidáti sa venovali štyrom tematickým okruhom týkajúcim sa nášho mesta, pričom každý z nich dostal pätnásť minút na vyjadrenie sa k nim. Témami bolo spravovanie majetku mesta, súčasný stav a rozvoj urbanizmu, vykurovanie a energetika a financovanie športu v meste. Na záver dostali obaja kandidáti priestor na vyslovenie posolstva občanom mesta.

Ak ste besedu naživo nestihli alebo si ju chcete pozrieť ešte raz, prinášame vám nezostrihaný záznam, ktorý si môžete pozrieť v našej galérii TU alebo na You Tube TU!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM