Marcel Mojžiš Krimi

Ničivý požiar na Levočskej ulici: Polícia opísala, ako k ohnivej dráme došlo!

Nové informácie týkajúce sa ničivého požiaru na Levočskej ulici v Poprade. Vyšetrovateľ obvinil Petra (48) z trestného činu všeobecného ohrozenia. Muži zákona tiež prezradili ďalšie podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Ničivý požiar na Levočskej ulici: Polícia opísala, ako k ohnivej dráme došlo!
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade bol obvinený Peter (48) z trestného činu všeobecného ohrozenia. V prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na dva až päť rokov.

Doposiaľ bolo podľa polície zistené, že Peter v stredu popoludní v Poprade, v objekte na Ul. Levočskej vošiel pod vplyvom alkoholu cez poškodené okno do tohto montovaného objektu a na poschodí v jednej z miestnosti si ľahol spať. „Skôr než zaspal muž vyfajčil dve cigarety, ktoré neuhasené odhodil pod stôl, kde bol vankúš … došlo k požiaru. Peter sa prebral až v čase, keď cítil ťažkosti s dýchaním. Otvoril okno a cez strechu z objektu ušiel,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Požiarom zhorel celý montovaný objekt unimobuniek a rozšíril sa aj na vedľajšiu budovu kancelárií. V čase požiaru sa v ubytovni nachádzalo najmenej 17 ľudí, ktorí museli byť pre bezprostredné ohrozenie života a zdravia evakuovaní.

„Uvedeným konaním vznikla celková škoda 200 000 eur. Muž podozrivý zo spáchania tohto skutku bol zadržaný a bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Po vznesení obvinenia vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na väzobné stíhanie obvineného muža,“ dodala Migaľová.

Na Levočskej ulici zhorela nocľaháreň
2
Galéria
Na Levočskej ulici zhorela nocľaháreň
8
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM