Peter Handzuš Iné športy

Nielen desať je Strike: Zábavné bowlingové leto v chládku

V stredu 4. júla 2018 si dali stretnutie priaznivci zábavného bowlingu na 1. kole turnaja Leto v chládku 2018 - Nie len 10 je Strike.

Ilustračný obrázok k článku Nielen desať je Strike: Zábavné bowlingové leto v chládku
Zdroj: Dnes24.sk

V herni Citybowling Poprad sa odohral v dvoch rundách turnaj za účasti 31 hráčov. Hralo na mazaní, ktoré bude použité na LTP 2018. Výkony viacerých hráčov boli vysoké a najviac sa darilo Lendáckemu Igorovi. Kvalifikáciu vyhral výkonom 1372 s priemerom 228,67. Zo šestnásteho miesta ako posledný postupoval Katriňák Lukáš. Do semifinále si prenášali hráči 30% dosiahnutého výkonu v kvalifikácii. Tam sa odohrali dve hry na súčet včítane prenosu a handicapu ( ženy) určil postupujúcu osmičku. V semifinále dominoval opäť Lendácky Igor. Ako posledný postupujúci do finálovej osmičky bol Paločko Anton. Finále sa hralo na jednu hru od nuly vrátane handicapov.

Vo finále najlepší výkon podal Paločko Anton. Vo finále dosiahol výkon 264 bodov s priemerom 214,11. Na druhom mieste skončil Lendácky Igor výkonom 244 s priemerom 232,78 a tretí skončil Pavlikovský Vladimír výkonom taktiež 244 ale mal nižší najvyšší výkon, takže sa umiestnil za Lendáckym Igorom s priemerom 218,67.

Cenu za najvyšší náhod 285 bodov si odniesol Kessler Volker.

Medzi rundami bola losovaná tombola, v ktorej bola ako výhra excentrická bowlingová guľa. Tú si odniesol Gajdoš Matúš.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM