Krimi

Nočná nehoda na FOTKÁCH: Popradčan nabúral do rodinného domu

26-ročný vodič z Popradu bude mať čo vysvetľovať. Na krku má už obvinenie.

Ilustračný obrázok k článku Nočná nehoda na FOTKÁCH: Popradčan nabúral do rodinného domu
2
Galéria

26-ročný muž z Popradu, v stredu 15.decembra, ako vodič jazdil na osobnom motorovom vozidle zn. Audi po ceste v obci Jarabina v smere na obec Litmanová.

„Len krátko pred polnocou pri prejazde mostom a pravotočivou zákrutou dostal s vozidlom šmyk a narazil do oplotenia jedného z miestnych rodinných domov. Po náraze vozidlo zišlo mimo cestu a narazilo aj do samotného rodinného domu,“ informuje prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Opäť alkohol

Hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru Stará Ľubovňa po príchode na miesto udalosti podrobila vodiča kontrole.

Okrem iného bol podrobený aj dychovej skúške, výsledok bol pozitívny, presiahol hodnotu 1,50 promile. Vo vozidle bol okrem vodiča aj 24-ročný spolujazdec, ktorý utrpel počas dopravnej nehody ľahké zranenie,“ dodáva hovorkyňa.

Vozidlo nárazom do oplotenia i do rodinného domu poškodilo viaceré jeho časti, išlo o kovové stĺpiky, pletivo, odkvapové rúry. Mladý vodič bol na mieste obmedzený na osobnej slobode. Po vykonaní potrebných procesných úkonov povereným príslušníkom Okresného dopravného inšpektorátu v Starej Ľubovni bol obvinený z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.

OBRAZOM: Popradčan skončil s audinou v rodinnom dome
2
Galéria
Zdroj: Polícia SR - Prešovský kraj

Témy, ktoré hýbu Slovenskom:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM