Hokej

Nová brankárska dvojka v HK Poprad: Juraj Halo podpísal skúšobný kontrakt

Juraj Halo, ktorý prichádza z prvoligových Topoľčian, podpísal skúšobný kontrakt s HK Poprad. Kryť bude chrbát Tomášovi Vošvrdovi, ktorý je brankárom číslo jeden.

Ilustračný obrázok k článku Nová brankárska dvojka v HK Poprad: Juraj Halo podpísal skúšobný kontrakt
Zdroj: HK Poprad

Dvadsaťštyriročný brankár prichádza z prvoligových Topoľčian, kde odchytal 120 duelov a v rámci úspešnosti zákrokov neklesol pod 94 percent. V dresoch Nitry a Martina si už zachytal aj v extralige. Informuje o tom oficiálny web popradského hokejového klubu.

Dvojnásobný účastník zimnej univerziády už naskočil aj do letnej prípravy nášho klubu. „Ja ako brankár musím na sebe pracovať celú sezónu. Som rád, že sa môžem pripravovať s novým mužstvom. Tento druh prípravy mi vôbec nevadí, dokonca to platí aj o „zaberačkách“ v posilňovni,“ potvrdzuje spokojnosť s programom v najbližších týždňoch nová akvizícia Popradu.

Sám však priznáva, že ponuka na spoluprácu s našim klubom ho prekvapila. „Kontaktoval ma tréner brankárov, či by som nemal záujem stať sa členom tohto kádra. Ostal som trochu prekvapený, že prišla ponuka práve z Popradu. Predsa len sa na východ dostávajú hráči zo západu ťažšie. Musím však dodať, že som veľmi šťastný,“ opisuje nečakanú zmenu vo vývoji kariéry Halo.

Pozrite si video z prvého tréningu, ktorý absolvovali naši chlapci v rámci letnej prípravy na novú sezónu.

Video: TASR videoservis / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: HK Poprad
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM