Marcel Mojžiš Rôzne

Nové byty v centre Popradu: Na ľudí čaká jedinečný pohľad

Dobrá správa pre všetkých, čo túžia po priateľskom bývaní v centre mesta v spojení s okolitou prírodou. V Poprade vyrástol nový bytový komplex, v ktorom nájdete obchody, ale aj 45 bytov rôznych kategórií. City Centrum navyše ľuďom ponúka rozumný komp

Kvalitné byty, priaznivé ceny, nové parkovacie miesta a služby či obchody doslova na skok. Toto všetko môžu ľudia už od apríla nájsť v novom projekte City Centrum, ktorý vyrástol v srdci Popradu.

[blockquote]Re­alitná novinka je zasadená do prostredia, ktoré kombinuje výhody bývania v centre s pokojným večerným oddychom v tichej ulici. A to všetko na pozadí panorámy Vysokých Tatier, na ktoré bytový dom ponúka jedinečný výhľad. Celý komplex je navyše umiestnený na kopci, vďaka čomu nebude pohľad na mesto a hory nikdy zastavaný.[/bloc­kquote] „Projekt osloví každého, kto hľadá kompromis medzi pulzom mesta a pozitívnou silou prírody. Bývanie na danej adrese je preto zaujímavé nielen pre ľudí, ktorí túžia po príjemnom domove, ale i záujemcov o rekreačné využívanie,“ vysvetľuje odborník na rezidenčné stavby Jozef Lopušek.

Bonusy lokality[/size][/co­lor]

Nové byty na Francisciho ulici však ponúkajú aj ďalšie bonusy. Svojím umiestnením do centra mesta umožňujú využívať všetky s tým spojené výhody. Poskytujú výbornú dopravnú dostupnosť, blízkosť komplexnej občianskej vybavenosti, čoho dôkazom je aj to, že všetky dôležité inštitúcie sú ľuďom dostupné i na vlastných nohách. Pridanou hodnotou sú tiež fungujúce maloobchodné prevádzky, ktoré nájdete priamo v budove.

[blockquote]Zo svojho príbytku tak ľudia majú na skok ku kaderníkovi, butiku či predajne so špeciálnou kozmetikou. Na danej adrese nájdete aj reklamné štúdio a obchod s dverami a podlahami. To však nie je všetko. „V susediacej budove Monaco, ktorá tiež patrí investorovi City Centra sa nachádza množstvo ďalších prevádzok vrátane kaviarne,“ dopĺňa realizátor projektu Jozef Lopušek Nemocnica, sauna, školy. Čo všetko nájdete v blízkom okolí City Centra si [link=http://by­tyvpoprade.sk/lo­kalita-poprad-byty-na-predaj-centrum/]pozrite TU![/link][/bloc­kquote] City Centrum prinieslo na trh dovedna 45 kvalitných hotových bytov. „K začiatku augusta bolo obsadených 36 bytov. Z momentálnej ponuky sa dá trojizbový byt vo výmere 52,7 m2 kúpiť už za 67 490 eur,“ hovorí J. Lopušek. Bývať v City Centre však môžete aj vďaka prenájmu. „Na prenájom je určený jeden dvojizbový a niekoľko trojizbových bytov v cenách od 306 do 340 eur,“ dodáva odborník. Všetky byty sú absolútne bezbárierové, čo je oproti väčšine iných domov v centre Popradu skôr vzácna výnimka. Pohyb po komplexe navyše uľahčujú dva veľkokapacitné výťahy, ktoré majú stanice aj v suteréne. Pre kompletnú ponuku voľných bytov aj s ich detailným popisom [link=http://by­tyvpoprade.sk/po­nuka-bytov-predaj-poprad-novostavba/]klik­nite SEM![/link]

Šetrenie na energiách[/si­ze][/color]

Aj napriek polohe v centre mesta, na nepríjemnosti s dopravou môžete zabudnúť. City Centrum je ľahko dostupné nielen MHD, ale i vlastným autom. Problém nebudete mať ani s parkovaním. K bytom prináleží až 74 parkovacích miest. Môžete si pritom vybrať medzi, či chcete svojho štvorkolesového miláčika ponechať von, alebo rovno v garáži.

[blockquote]In­vestor si dal pri výstavbe záležať na trvácnosť a kvalitu projektu. Toto úsilie sa pretavilo v tom, že všetky byty sú postavené z materiálov a takými postupmi, ktoré zaručujú dlhodobú spokojnosť majiteľov. „Developer na základe predchádzajúcich skúseností s rezidenčnými projektmi kládol dôraz na výber osvedčených stavebných materiálov a technológií," osvetľuje Lopušek. [/blockquote] Pri stavbe a výbere materiálov sa navyše myslelo aj na úspory energie. Tie však umožňuje i to, že na prípravu teplej úžitkovej vody je v každom byte v dispozícii elektrický bojler. V teplých mesiacoch je tak možné odstaviť centrálnu kotolňu a ušetriť ďalšie náklady. Rodinný rozpočet sa dá držať pod kontrolou aj vďaka kvalitnému zatepleniu a oknám. „V niektorých prípadoch môže byť spotreba energií až o 50 percent nižšia ako v starých panelákoch,“ dodal Jozef Lopušek.

[color=#ff0000]­[size=15]Všet­ky podstatné informácie o atraktívnej realitnej novinke v Poprade [link=http://by­tyvpoprade.sk/]náj­dete TU![/link][/si­ze][/color]

City Centrum Poprad
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM