Monika Vengrínová Rôzne

Novinári trocha inak. Súťažili o najlepšieho hráča bowlingu

Dennodenne prinášame čerstvé správy z regiónu, hľadáme zaujímavé témy, navštevujeme rôzne podujatia. Ako novinári sme všade, kde sa niečo deje, aby ste vy boli vždy včas a o všetkom informovaní. V sobotu sme ale na chvíľu správy nechali správami a zmerali sme si sily v bowlingu.

Ilustračný obrázok k článku Novinári trocha inak. Súťažili o najlepšieho hráča bowlingu
Zdroj: Dnes24.sk

„Je to viac-menej pokračovanie tradície, ktorá sa zrodila už pred niekoľkými rokmi a ktorú založil náš kolega Braňo Bielený,“ vysvetľuje hlavný organizátor BIG PRESS BOWLING CUPu Marián Galajda a zároveň so smiechom dodáva: „Myslím si, že táto tradícia je veľmi bohatá, stretávame sa už druhýkrát“.

Avšak napriek tomu, že bowling sa tento rok uskutočnil len po druhýkrát, stretnutia novinárov sú pravidelnou každoročnou predvianočnou akciou, či už pri športovej aktivite alebo pri inej príležitosti. „Prioritne sú určené pre všetkých novinárov a ľudí z médií, napr. na pozíciách hovorcov alebo ďalších, ktorí vyšli od nás z novinárskej brandže,“ hovorí Marián Galajda.

Tento rok si bowling prišlo zahrať do 20 novinárov. Nechýbala tlač, spravodajské agentúry, televízia a samozrejme my z Poprad24. „Sme silná úderka ľudí z regiónu, čiže zastúpené sú všetky médiá, ktoré v tomto regióne niečo znamenajú,“ dodáva Galajda.

Akcia bola ukončená po niekoľkých hodinách vyhlásením výsledkov. Zo ženského zastúpenia ako prvá skončila Sylvia Galajda, hovorkyňa ATE Poprad. Najlepším hráčom večera v mužskej kategórii sa stal náš kolega zo Športy24, Marián Handzuš. Budúci rok ich čaká odveta. =)

Na BIG PRESS BOWLING CUPe sa stretli, zasúťažili a predebatovali závažné problémy regiónu:
Rastislav Ovšonka SITA
Adriána Antošková TASR
Marián Galajda Nový čas
Sylvia Galajda ATE Poprad
Marcela Nováková – Podtatranské noviny
Táňa Hoholíková ŠL TANAPu
Klaudia Budzová TV Markíza
Marie Melníková Balážová RTVS
Lenka Burdová ŠL TANAPu
Matúš Gavlák TV JOJ
Oliver Ondráš TASR
Jozef Slivenský TA3
Marek Nemec Korzár
Richard Hudeček Korzár
Monika Vengrínová Poprad24
Marián Handzuš Športy24
Peter Handzuš Poprad24

Foto: Adriána Antošková

Novinári trocha inak. Súťažili o najlepšieho hráča bowlingu
40
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM