Monika Földešiová Tlačové správy

NOVINKA: Mercedes-Benz Triedy A už od 259 eur mesačne!

Na začiatku stála pred najrenomovanejšou automobilovou značkou na svete výzva – určiť pulz novej generácie motorového vozidla, ktoré by v sebe obsahovalo všetky atribúty mladej generácie: dynamickosť, inovatívnosť, športový charakter a výrazné zviditeľnenie individuality jeho majiteľa.

Ilustračný obrázok k článku NOVINKA: Mercedes-Benz Triedy A už od 259 eur mesačne!
Zdroj: Dnes24.sk

Vízie auta vyznačujúceho sa inakosťou, určeného predovšetkým aktívnej mladšej a strednej generácii, sa v podobe nového Áčka stali realitou. Viditeľné zníženie vozidla o 18 cm určuje jeho športový a dynamický dizajn, čím vozidlo získava nielen väčšiu stabilitu, ale aj ,,zrastá s vozovkou“. Pri jeho vývoji bola aplikovaná aj nová progresívna dizajnová stratégia v podobe tzv. dizajnu Two Box – pre ktorý je typický jedinečný charakter, športovo-emocionálny exteriér a interiér s mimoriadne hodnotným pôvabom.

Športový charakter je viditeľný predovšetkým na športovo dlhej prednej kapote, silno zošikmenej v tvare šípu. Sugestívny pocit dravca pri novom Áčku zvýrazňujú aj jedinečné svetlomety, maska chladiča so stredovou hviezdou, dvojitá lamela vľavo a vpravo od hviezdy, ako aj doplnkové bočné nasávacie otvory.

Prístrojová doska nového Áčka pripomína nielen kokpit lietadla, ale hneď na prvý pohľad zaujme jasným rozčlenením na vrchný diel s krídlovým profilom a atleticky vyzerajúci spodný diel. Ten obsahuje rôzne, na dotyk mäkké povrchové štruktúry, vytvárajúce tak pestrý vzhľad povrchov, ako aj umožňujúcich dosahovať atraktívne svetelné efekty. A práve to je aj faktor, ktorý odlišuje interiérový dizajn nového Áčka od jeho konkurencie – enormný náskok v kvalite a dôslednosti použitých materiálov a aplikovaných tvarov.

Dynamickosť sedadiel predstavujú športové sedačky s integrovanými opierkami hlavy (dodávané ako nadštandardná výbava), pre ktoré je charakteristický otvor medzi hornou hranou operadla a opierkou hlavy, ktorý je na zadnej strane predných sedadiel lemovaný strieborným chrómovým rámom.

Dobrou správou pre všetkých čitateľov, ktorých nadchol atraktívny dizajn novej triedy A je, že ju môžu mať už od 259,– EUR mesačne so zvýhodneným finacovaním od Mercedes-Benz Financial Services Slovakia. V cene je navyše zahrnuté povinné zmluvné a havarijné poistenie na 3 roky a 6-ročný bezplatný servis. Viac informácií získate u autorizovaného predajcu značky Mercedes-Benz v Poprade, ktorou je spoločnosť Motor-Car Poprad, s.r.o. www.motor-car-poprad.sk

Viac o možnosti financovania a formulár na objednanie predvádzacej jazdy nájdete na stránke www.tvojmercedes.sk.

Aktuálnu ponuku vozidiel skladom nájdete TU

Promo video Mercesed Benz Trieda A
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM