Rôzne

Novinka pre roztržitých: Facebook Messenger vám umožní do 10 minút odstrániť odoslanú správu

Messenger na sociálnej sieti Facebook používajú stovky miliónov ľudí po celej planéte. Množstvo našej komunikácie už smeruje primárne cez tento kanál.

Ilustračný obrázok k článku Novinka pre roztržitých: Facebook Messenger vám umožní do 10 minút odstrániť odoslanú správu
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Len nedávno spoločnosť Facebook predstavila pripravované novinky svojej súčasti Messenger. Aplikácia má prejsť zjednodušením, po ktorom volali používatelia. Počet záložiek sa zníži na tri: Chat, People a Discover.

V skratke vám prvá možno ponúkne klasický chat, ako ho poznáme aj dnes. Karta People vám umožní sledovať zoznam priateľov a pridané „príbehy“.

„Poslednou kartou je Discover, ktorá prepája obchodné možnosti Facebooku. Môžete sa na nej spojiť s rôznymi firmami, nakupovať, sledovať svoje posledné nákupy, zabookovať letenky, hotely alebo hrať hry,“ informuje portál Fony.sk.

To však nie sú všetky novinky, ktoré by mali užívateľov potešiť. Ako informuje portál fony.sk: " Nová verzia sa ešte nestihla dostať ku každému používateľovi a Messenger už prichádza s ďalšou novinkou. Čoskoro umožní vymazať už odoslané správy."

V skratke ide o to, že po odoslaní budete môcť vymazať vašu správu. Má to však háčik. Všetko budete musieť stihnúť do desiatich minút od odoslania. Po uplynutí časového limitu budete mať smolu. „Sociálna sieť opisuje funkciu slovami, že ak pošlete niekomu nesprávnu fotografiu, informáciu alebo správu, ktorú by nemal príjemca vidieť, môžete svoje konanie napraviť jednoduchým zmazaním,“ dodávajú fony.sk.

Foto: ilustračné

Zdroj: fony.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM