Monika Vengrínová Rôzne

Novinka v meste, vďaka ktorej zhodíte kilá aj spoznáte ľudí: Beh večerným Popradom!

Milujete beh alebo ste si dali predsavzatie obľúbiť si ho? V skupine podobne naladených ľudí sa po zimnom sladkom ničnerobení rozhýbete s radosťou. A zobrať môžete i svojho štvornohého miláčika.

Ilustračný obrázok k článku Novinka v meste, vďaka ktorej zhodíte kilá aj spoznáte ľudí: Beh večerným Popradom!
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

"Popradčania, Tatranci, ale aj externisti, bežci aj nebežci, muži, ženy, mladí aj skôr narodení! Spravte niečo pre svoje telo aj dušu a príďte si zabehať ulicami Popradu,“ vyzýva organizátorka tejto zaujímavej akcie s tým, že nejde o žiadne preteky, ale o športovo-spoločenskú akciu.

Behať sa bude každý utorok v príjemnom tempe, čo znamená približne jeden kilometer za šesť minút v dĺžke okolo deviatich kilometrov. Udalosť je zľahka inšpirovaná už zabehnutým a úspešným Behom večernou Bystricou.

„Je to ideálna príležitosť získať kondičku, ak žiadnu nemáte, alebo si formu udržať v prípade, že už čo-to pobehnete, spoznať nových ľudí alebo sa len tak „vyklusať“, aby sa vám v noci lepšie spalo. V neposlednom rade tiež máte možnosť lepšie spoznať svoje mesto,“ vymenúva pozitíva bežeckej večernej akcie jej organizátorka.

Bežci sa stretávajú každý utorok o 18.00 hodine pred Aquacity, pričom vítaní sú aj slušne vychovaní štvornohí športovci, nakoľko sa otvára i caniscrossová sekcia. „Zavolajte aj svojich známych, nech je veselo. Tešíme sa na vás,“ uzavrela organizátorka.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM