Peter Handzuš Rôzne

Nový pokrový klub v Poprade

Obľúbený Texas Holdem poker si môžete zahrať v novom Nevada Poker klube v Poprade. Vyhrajte v našej súťaži vstup do turnaja.

Za týždeň po otváracom turnaji si nový Nevada Poker klub našiel v Poprade množstvo priaznivcov tohoto netradičného športu. Ak aj vy patríte medzi pravidelných či sviatočných hráčov Texas Holdem, môžete si svoju šikovnosť výskúšať každý deň od 20. hodiny v Nevada Poker klube na Rázusovej ulici v Poprade.

Vo videu si môžete pozrieť zábery z otváracieho turnaja v tomto klube, na ktorom sa zúčastnil aj profesionálny pokrový hráč Dag Palovič z PokerStars Team Pro.

V spolupráci s Nevada Poker klubom sme pre vás pripravili súťaž o vstup do turnaja v hodnote 20,– Eur. Ak máte viac ako 18 rokov a chcete vyhrať od Nevada Poker klubu 20,– Eur ako vstup do turnaja, pošlite nám na adresu poprad@global24.sk správnu odpoveľ na súťažnú otázku: O ktorej hodine sa každý deň začína v Nevada Poker klube CASH GAME? Jedného výhercu, ktorý obdrží vstup do turnaja v hodnote 20,– Eur vyžrebujeme v pondelok 19.12.2011. Správnu odpoveď nájdete na www.pokernevada.sk.

Nový pokrový klub v Poprade
1
Galéria
poker
11
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM