Monika Vengrínová Rôzne

Obedové menu: Čo dnes ponúkajú popradské reštaurácie?

Prinášame vám prehľad reštaurácií, ktoré aj dnes 22.10. ponúkajú obedové menu. Dobrú chuť.

CIN-CIN:
Hrášková polievka
1/Srbské ražničí, ryža 3,30
2/Zemiaky na kyslo, fašírka 3,30
3/Anglická zelenina, volské oko 3,30
4/Zapekaný kur. rezeň s broskyňou a syrom, ryža, hranolky 3,30

LAVENDER:
Držková polievka
1. Hovädzie, kôprová omáčka, knedľa 3,50
2. Penne s kuracím mäsom a syrovou omáčkou 3,50
3. Pirohy so smotanou a slaninkou 3,50
4. Bravčová panenka s kuracou pečeňou
s jablkami, krokety 6

CAFÉ REDUTA:
Polievka: 0,33l Kurací vývar, Kelová polievka
A: 120g Cigánske kuracie rezne, opekané zemiaky, cvikla 3,30
B: 120g Pečené karé s mandľami, ryža 3,30
C: 120g Hlivový perkelt so širokými rezancami 3,30
D: 300g Zeleninový šalát s gril. Enciánom / šalát,paradajka, uhorka,farebná paprika / 3,30
E: 400g Pizza Šampiňónová 4,40 eur s polievkou

TATRA HOTEL:
330g Hovädzia polievka s cestovinou
150g Kurací steak s brusnicovou omáčkou, brusnicovou omáčkou, opekané zemiaky, zeleninové obloženie 4,50
120g Bravč. pliecko pečené, hlávková kapusta, kysnuté knedle 3,50
250g Zapekaná brokolica so syrom a orientálnym korením, varené zemiaky 3,50
100g Mexický guláš, dusená ryža 3,50

ANES:
Polievka z ovsených vločiek
1. Bravčový rezeň na šampiňónoch, dusená ryža so zeleninou, šalát
2. Plnený kapustný list s mäsom a ryžou, varené zemiaky
3. Husacia pečeň na cibuľke, dusená ryža, šalát
4. Pečené buchty s lekvárom, čaj

VELICKÁ IZBA:
Tekvicová – vývar, cesnaková
1.Debrecínsky guláš, knedľa 3,15
2.Kurací rezeň v confleks cestičku, zemiaky šalát 3,15
3. Mexický guláš, ryža, uhorky 3,15
4. cestovinový šalát /syr, smotana, šampiony,šunka/ 3,15
5. Plnený br. rezeň, americké zemiaky, šalát 3,15

PENZIÓN SLÁVIA:
Hŕstková
Prír. bravč. rezeň, volské oko, zemiaky 3,30
Kurací perkelt, cestovina 3,30
Jablková žemlovka 3,30

VELICKÝ ZÁMOČEK
Polievka
0,33 Francúzska
0,33 Kurací vývar s rezancami
130 Hovädzí stroganov,1/2 ryža,1/2 opeky, 3,15
150 Kuracie v bylinkovo – syrovej kôrke, hranolky 3,15
300 Hrachový prívarok, údené mäso, chlieb 3,15

GLOBUS CLUB:
Slepačia polievka Ujházy
1. Bravčový špíz Czarda (bravč. a kuracie mäso, čabajka, slanina, omáčka), opekané zemiaky, obl. 3,30
2. Kuracie prsia Hungaria (na zelenine a hubách), ryža, obl. 3,30
3. Orechové palacinky Gundel so šľahačkou a čokoládou ( 3 ks ) 3,30

STODOLA MAX:
polievka: Zabíjačková ovarová
1. 100g Kurací steak „Diana“ ( šunka, syr, broskyňa) , americké zemiaky
2. 100g Plzenský hovädzí guláš, kysnuté knedle
3. 120g Vyprážaná ryba Pangasius, taliansky zemiakový šalát
4. 150g Husárska roláda ( bravčové karé plnené klobásovou zmesou ) , pretláčané zemiaky s cibuľkou, šalát z kyslej kapusty
5. 200g Furmanské bryndzové halušky ( klobása, syr ), 2dl mlieko
6. 200g Cestovinový šalát Fitnes ( fusilli, paradajka, paprika, rucolla, jogurt, olivy, kukurica, špenát, brokolica, grilovaný tofu syr), celozrnná bagetka
7. 200g Lievance s tvarohom, čerstvým ovocím a horúcou čokoládou

MILLENIUM:
Polievka: 0,33 l – Paradajková s cestovinou
1: 250 g – Cestovinový šalát so zeleninou a majonézou – 3,00
2: 120 g – Kuracie prsia na prírodno,1/2 ryža, 1/2 hranolky, broskyňový kompót – 3,30
3: 150 g – Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky – 3,70
4: 300 g – Domáce bryndzové pirohy – 3,30

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM