Tlačové správy

OBRAZOM: Skvelé LEGO© nápady pritiahli do Forumu už stovky detí

Ak vaše deti milujú LEGO©, bude sa im cez leto v nákupnom centre Forum Poprad určite páčiť. Centrum pripravilo v spolupráci s licencovanými lektormi špeciálne vyškolenými na prácu s Legom program na celé 2 mesiace letných prázdnin.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Skvelé LEGO© nápady pritiahli do Forumu už stovky detí
8
Galéria
Foto: Daniel Lipár / Zdroj: OC Fórum

V projekte Brick by Brick miznú hranice medzi hrou a učením, zážitky sa menia na vedomosti a LEGO© dostáva nový rozmer. Vďaka licencovanej metodike a lektorom si vaše deti rozvinú kreativitu, technické zručnosti, základy tímovej spolupráce a komunikačné zručnosti. Metodika je zameraná na prírodné vedy, mechaniku a inžiniering.

Malé deti sa vyhrajú s Duplom, staršie vďaka projektom a pomoci lektorov zvládnu komplikovanejšie modely z Lega. Samotné budovanie modelov je skvelá zábava, ale deti najviac milujú moment, keď si postavený model zapoja na motorček a model ožije.

Projekty, ktoré deti zo stavebnice Lego© skladajú, sa každý týždeň menia, takže ani opakované návštevy nestrácajú na atraktivite.

Každý deň v čase od 11:00 do 19:00 sú pre deti pripravené hry na hranie. Kreatívna herňa s lektormi prebieha každý deň v čase od 15:00 do 17:00 a deti v nej nájdu viac ako 35 kg kociek LEGO©, pravidelné súťaže o úžasné stavebnice a kurzy vzdelávania a každý týždeň nový projekt. Veľmi obľúbenou sa stala aj fotostena.

Viac info na forumpoprad.sk, Facebooku či Instagrame

(PR správa)

Zdroj: OC Fórum
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM