Krimi

Obrovská tragédia pod Tatrami: Ženu počas šoférovania auta ZABIL padajúci strom!

Napriek všetkému úsiliu hasičov o resuscitáciu, žena zraneniam podľahla.

Ilustračný obrázok k článku Obrovská tragédia pod Tatrami: Ženu počas šoférovania auta ZABIL padajúci strom!
Zdroj: Dnes24.sk

Na Slovensku úraduje veľmi silný vietor, ktorý spôsobuje pády stromov. Veľmi silný vietor je veľmi nebezpečný a v zahraničí zabil osobu. Portál imeteo.sk o tom informuje na svojej webstránke, informáciu o tragédii priniesol portál Wiadomosci.

Najsilnejší vietor je zaznamenávaný na Orave, kde poryvy vetra prekračujú rýchlosť až 80 km/h. Telgárt hlási 83 km/h a Poprad 77 km/h. Takýto silný vietor už predstavuje veľké nebezpečenstvo. Zdržovať sa v blízkosti stromov tak nie je dobrý nápad.

„Pre silný vietor a popadané stromy musela polícia uzatvoriť niekoľko ciest. Silný vietor naberá na sile, najsilnejší je najmä na severe a severozápade. Silný vietor má už aj prvú obeť. V mestskej časti Stachonie v Zakopanom došlo k tragickej udalosti, keď náhly poryv vetra spôsobil pád stromu priamo na auto v pohybe. Tragédia si vyžiadala život 23-ročnej ženy, ktorá auto šoférovala,“ píše ďalej iMeteo.sk.

Žena zraneniam podľahla

Na vyslobodenie zakliesnenej ženy z trosiek auta museli použiť špeciálne vybavenie.

„Napriek všetkému úsiliu hasičov o resuscitáciu, žena zraneniam podľahla. Okolnosti tragického incidentu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ doplnili z iMeteo.sk.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM