Pavol Hrabovský Rôzne

Očakávaná tour, tanečná párty a známy showman: TOP víkendové akcie v Poprade

Posledný tohtoročný víkend prichádza do Popradu vo veľkom štýle. Chystáte sa zabaviť v podniku, preskúmať nový kontinent, či prebudiť svojho vnútorného rebela? Inšpirujte sa redakčným výberom, toho najlepšieho z popradských akcií.

Ilustračný obrázok k článku Očakávaná tour, tanečná párty a známy showman: TOP víkendové akcie v Poprade
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

ZAYO – Haloween tour

27. decembra o 21:30 hod., Rock Fabric

Zayo so svojou Haloween tour prichádza tesne po sviatkoch do Popradu, kde sa môžeš tešiť na to najlepšie z najnovšieho albumu, no prídu si na svoje aj milovníci už známych skladieb. Jedinečná show, ktorá dokonale zavŕši posledný víkend v tomto roku.

Mairee v Surprise Poprad

28 decembra o 21:00 hod., Surprise Producent a Dj Mairee opäť roztočí nezabudnuteľnú párty, ktorej domovom bude tento víkend práve Poprad. Tanečná a hudobná show jedného z najúspešnejších slovenských DJ-ov čaká len na teba.

Braňo Mojsej & Protection

28. decembra o 20:00 hod., Kozlovňa Divoká

Showman a hudobník Braňo Mojsej prichádza opäť do Popradu a nie je sám. Spolu so svojou kapelou Protection vám naservírujú jedinečnú porciu kvalitnej zábavy, na ktorú budete ešte dlho spomínať.

Vianočné pogo – 40 rokov rebélie

28. decembra o 20:00 hod., Rock Fabric

Pre všetkých punkerov a rebelov prichádza do Popradu udalosť, ktorá vznikla spojením štyroch kapiel. Tešiť sa môžete na pestrý mix žánrov ako: punk- rock, heavy metal, hard core, Oi! – a mnohých ďalších. Po koncerte sa zábava nekončí. O tú sa na after-party sa postará DJ Pirate Rude Soundsystem.

Ľudová hudba Stana Baláža ,,do Betľema"

28 decembra o 17:00 hod., Dom Kultúry

Ľudová hudba Stana Baláža ponúka svoj premiérový koncert, spolu so svojimi hosťami a špeciálnym hosťom Števom Štecom. Vypočujete si rýdzo folklórne skladby z hudobnej oblasti horného Šariša, v podaní tých najlepších muzikantov. Rovnako vás čakajú upravené ľudové skladby, spolu s vynikajúcimi speváckymi výkonmi.

Cestovateľský večer v Poprade – Indonézia a Čína

29. decembra o 17:00 hod., Mamut PUB

Nedeľný večer, ktorý vás zavedie priamo do srdca Ázie. Rozprávať budú Mojmír Bondra a Ján Lopušek, ktorý vás zavedú do tajomnej Indonézie a legendami opradenej Číny.

Pri akých stromčekoch strávili Vianoce Popradčania, si môžete prezrieť v priloženej galérií.

Sledujte nás aj na našom FacebookuInstagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Popradu a okolia.

Vianočný stromček očami Popradčanov
30
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM