Monika Vengrínová Krimi

Očitý svedok exkluzívne o streľbe v popradskom bare: Zrazu všetci stíchli!

Udalosť z Popradu, pri ktorej v jednom z barov 29-ročný mladík podľa polície tancoval so zbraňou a následne začal strieľať, stále muži zákona vyšetrujú. Podarilo sa nám nájsť očitého svedka, ktorý sa v inkriminovanom bare nachádzal priamo počas incidentu! Exkluzívne si prečítajte jeho výpoveď.

Ilustračný obrázok k článku Očitý svedok exkluzívne o streľbe v popradskom bare: Zrazu všetci stíchli!
Zdroj: Webnoviny.sk

„Najskôr prišiel k nášmu stolu a trikrát na nás vystrelil so slovami „pif, pif, pif“. Pištoľ zakaždým cvakla naprázdno. Začal sa nepochopiteľne smiať ako blázon. Nerozumel nám, len niečo po maďarsky zašomral, položil zbraň na stôl a odišiel preč. Zatiaľ môj kamoš pištoľ zobral do ruky, obzrel si ju a povedal, že to zrejme bude atrapa. V tom sa ten muž vrátil k nášmu stolu, chytil pištoľ do rúk a nabil ju. Zľakol som sa, lebo namieril mojim smerom, preto som od stola odišiel a postavil som sa za neho. Vtedy vystrelil na múr. Zrazu všetci stíchli a obzerali sa, čo sa stalo,“ povedal nám očitý svedok incidentu.

Podľa jeho slov následne po mužovi začali čašníčky kričať, že na tom sa nedohodli a aby ihneď odložil zbraň. Medzitým svedok s kamarátmi z baru odišli, keďže sa báli. Keď sa vrátili, muž údajne po bare ešte stále pobehoval a smial sa ako šialený, pištoľ však už pri sebe nemal. Chvíľu na to, prišla polícia, pred ktorou sa podľa slov svedka, snažil muž ujsť, ale nepodarilo sa mu to. „Do pol druhej sme nemohli z baru odísť. Až potom nás pustili na políciu, kde sme do pol piatej rána vypovedali,“ uzavrel svedok.

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová, muž, ktorý v bare strieľal, bol v čase skutku pod vplyvom alkoholu, čo preukázala aj dychová skúška s pozitívnym výsledkom. „Vyšetrovateľ na prípade intenzívne pracuje, prebiehajú ďalšie procesné úkony smerujúce k vyšetreniu tohto incidentu. Obvinený muž je stíhaný na slobode,“ dodala Migaľová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM