Krimi

ODPORNÉ, čo dokázal robiť vlastnej mame (86): Môže dostať až 15 rokov!

Úbohá žena zažívala doslova teror na dennej báze. Jej syn sa nezdráhal pred ničím.

Ilustračný obrázok k článku ODPORNÉ, čo dokázal robiť vlastnej mame (86): Môže dostať až 15 rokov!
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Vyšetrovateľ v Kežmarku vzniesol obvinenie voči 49-ročnému mužovi pre zločin týrania blízkej osoby a zverenej osoby. Ak sa tomuto mužovi z okresu Kežmarok vina pred súdom preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody na sedem až pätnásť rokov. Pre Dnes24 povedala krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová

Muž, podľa policajnej správy, dlhodobo v rodinnom dome, v mieste svojho trvalého bydliska, spôsoboval psychické utrpenie svojej 86-ročnej mame.

Dennodenný teror

Zväčša pod vplyvom alkoholu jej vulgárne nadával, prial jej aby už zomrela, odopieral jej spánok, rušil ju nadmerným hlukom a to aj v nočných hodinách. V noci ju často budil, nútil ju piť alkohol, mama keď videla, že je opitý, radšej odišla z domu,“ vykresľuje ohavný prípad týrania policajná hovorkyňa.

Tieto stresujúce a ponižujúce situácie sa opakovali, boli žiaľ na dennodennom poriadku.

Hovorkyňa ďalej uvádza, že mama sa syna veľmi bála, situácia sa stále zhoršovala, muž sa začal vyhrážať, že všetko podpáli!

Bol v podmienke

Syn sa takéhoto konania dopustil napriek tomu, že bol v predchádzajúcich 24 mesiacoch za taký čin odsúdený Okresným súdom v Kežmarku, bol mu uložený podmienečný trest na 3 roky so skúšobnou dobou v trvaní 5 rokov. 49-ročný muž bol policajnou hliadkou obmedzený na osobnej slobode, bol umiestnený do cely policajného zaistenia a okresným vyšetrovateľom bol spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby.

Foto: Ilustračné

Témy, ktoré hýbu Slovenskom:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM