Aktualizované Krimi

Ohavný čin! Slovenský policajt je podozrivý, že dobodal a zapálil vlastnú partnerku

Žiadny šťastný koniec. Snúbenica skončila zavraždená pod zemou, snúbenec je podozrivý z otrasného skutku.

Policajný zbor najnovšie vyšetruje vraždu, z ktorej je podozrivý 27-ročný policajt Marek zo Spišskej Novej Vsi. Ako informuje portál Cas.sk, jeho o rok mladšia snúbenica Alexandra prišla o život šokujúcim spôsobom – údajne mala byť dobodaná, zapálená a zakopaná. Polícia okamžite po tom, ako našla telo, snúbenca zadržala. „Bolo začaté trestné stíhanie pre vraždu,“ cituje web Nového Času hovorcu rezortu vnútra Ivana Netíka.

PREČÍTAJTE SI: Prvý Slovák obvinený z terorizmu dostal 23,5 roka väzenia!

Polícia
4
Galéria
Zdroj: TASR

Otrasný čin deň pred svadbou!

Podľa zistení sa partneri len niekoľko hodín pred svadobným obradom pohádali, čo snúbenca rozzúrilo až natoľko, že sa prestal ovládať a svoju snúbenicu opakovane bodol nožom do chrbta. Mŕtve telo mal potom zabaliť do plachty a odviesť do Levočských vrchov, kde ho zapálil a zakopal.

Následne zašiel na políciu nahlásiť, že je jeho nastávajúca nezvestná. Policajní špecialisti ale našli v jeho byte krvavé stopy, pri neďalekej rieke zasa nôž a zakrvavené oblečenie mladej ženy. Zásadným dôkazovým materiálom má byť kamerový záznam, ktorý páchateľa zachytáva, ako v plachte odnáša nevládne telo.

PREČÍTAJTE SI: Vydarená akcia. Polícia zadržala pravú ruku mafiánskeho bossa

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM