Martin Sýkora Krimi

Ospravedlnenie sa nestretlo s pochopením: Bitka v podtatranskej chatovej osade

Vyšetrovateľ OR PZ v Poprade vzniesol obvinenie pre zločin ublíženie na zdraví a pre prečin nebezpečné vyhrážanie 41-ročnému Danielovi z Púchova.

Ilustračný obrázok k článku Ospravedlnenie sa nestretlo s pochopením: Bitka v podtatranskej chatovej osade
Zdroj: pixabay

Daniel v sobotu (7.4.) okolo 21:00 hod. v obci Štôla v chatovej osade zaútočil na 22-ročného Pavla a jeho kamaráta Jaroslava. Mladíci sa mu údajne prišli ospravedlniť za predošlé hlučné správanie.

„Po tom, čo zaklopali na dvere chaty, Daniel otvoril dvere, začal na nich kričať a rozbehol sa smerom k nim,“ uviedla prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Pavol pri útoku utrpel niekoľko bodno-zmliaždených rán v oblasti chrbta a ramena, ktoré si pravdepodobne vyžiadajú dobou liečenia 21 dní. „Útočník bol na druhý deň v skorých ranných hodinách zadržaný a obmedzený na osobnej slobode, následne bol umiestnený do cely policajného zaistenia a vyšetrovateľom bol na neho spracovaný podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie,“ dodala hovorkyňa. Ak sa obvinenému mužovi viny preukáže, zákon pre neho stanovuje trestnú sadzbu odňatia slobody na štyri až desať rokov.

Foto: Ilustračné

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM