Peter Handzuš Krimi

Pátranie po nezvestnom vodičovi

Policajti a hasiči pátrali včera (8.4.2011) večer po 53-ročnom mužovi zo Spišského Podhradia, ktorý havaroval pri Spišskom Podhradí.

Nehoda sa stala v čase okolo 19:30 h na križovatke cesty I/18 a cesty vedúcej do mesta Spišské Podhradie. Po príchode záchranných zložiek na miesto bolo auto Fiat Punto prevrátené mimo vozovku a vo vozidle sa nikto nenachádza.

Policajti zistili, že vozidlo patrí iste žene zo Spišského Podhradia, ktorá uviedla že na aute v čase o 19:15 h odišiel z domu jej manžel nakoľko mu bolo zle a že tento mal v poslednej dobe psychické problémy. Po mužovi bola vyhlásená pátracia akcia, pričom 23 policajtov a 13 hasičov, ktorí sa rozdelili do skupín. Pri pátraní využili termokamery a policajného psa. Prepátrané bolo širšie okolie avšak s negatívnym výsledkom. Pátracia akcia bola ukončená o 23:00 h. Nehodu vyšetrujú popradskí dopravní policajti.

Dnes (9.4.2011) pátranie pokračuje, po mužovi pátra takmer 15 policajtov a 10 dobrovoľníkov. Zároveň boli vyrozumené nemocnice v Prešove, Kežmarku, Poprade, Krompachoch, Spišskej Novej Vsi a Levoči, zatiaľ s negatívnym výsledkom.

Informáciu pre Poprad24 poskytol Daniel Džobanik z KRPZ Poprad.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM