Tlačové správy

Pavol Gašper, kandidát na prešovského župana: Ľudia v našom kraji si zaslúžia slušný život

Je v prvom rade otcom, potom politikom a v neposlednom rade aj podnikateľom. Bývalý viceprimátor ctí morálku, čestnosť a nezávislosť. Nehľadá problémy, ale riešenia.

Ilustračný obrázok k článku Pavol Gašper, kandidát na prešovského župana: Ľudia v našom kraji si zaslúžia slušný život
3
Galéria
Zdroj: Pavol Gašper

Morálka je viac ako moc

Pavol Gašper sa vrútil do popradskej komunálnej politiky ako víchor. Z takmer neznámeho politika sa po ostatných voľbách stal viceprimátorom. Dnes už kreslo na radnici neohrieva. Ako sám tvrdí, morálka je viac ako moc a peniaze. „Viem, čo chcem a za tým idem – dať ľuďom v našom kraji budúcnosť a nádej. Pre nás všetkých je najdôležitejšie viac práce, istôt, viac slušnosti, blahobytu a viac krás okolo nás,“ povedal Pavol Gašper, dnes už radový poslanec popradského mestského zastupiteľstva.

Naši ľudia si zaslúžia slušný život

Päť z jeho 6 detí žije v Prešovskom samosprávnom kraji – najväčšom na Slovensku. Okrem toho, že je najkrajší a najrôznorodejší, Gašper cíti, že pre Bratislavu zabudnutý a nepodstatný. 800 tisíc ľudí tu zarába najmenej a aj ponuka práce tu nie je práve najlepšia. Svoje o tom vie aj jeho dcéra s rodinou – najradšej by boli v rodnom kraji, no práce niet. Slovenská smotánka si žije svoj život inde, „Pritom od Tatier až po ukrajinské hranice žijú najšikovnejší Slováci. Tento kraj mám nesmierne rád a mám k nemu osobný vzťah. Veľmi mi záleží na jeho budúcnosti a na ľuďoch, ktorí si určite zaslúži slušný život,“ konštatoval manažér, ktorý sa zaoberá kvalitou riadenia podnikov.

Zdroj: Pavol Gašper

Potreba zbaviť sa strachu

Gašperovi dnes v Prešovskom kraji chýba pomenovanie problémov. Aj keď mnohí vedia, radšej mlčia. „Strach nemôže byť dôvodom na to, aby sa tu nehovorilo o problémoch. Ak sa o nich nebude hovoriť, nemôžu sa ani vyriešiť. Ľudia by tu mali žiť dobre, dostať prácu a za ňu spravodlivú odmenu,“ zdôraznil bývalý popradský viceprimátor, podľa ktorého by mali naše deti a vnúčatá žiť v krásnej krajine. Súčasný stav 6-násobný otec nehodnotí kladne. „Doterajšie pôsobenie politických strán nielen vo vedení nášho kraja ukázalo, o čo im ide. A ľudia, ani prosperita kraja to nie sú,“ hodnotil Gašper.

Kto je Pavol Gašper?

Je to nezávislý kandidát, ktorý nie je zaviazaný žiadnej strane ani žiadnemu sponzorovi. Svojim racionálnym programom oslovuje čoraz viac poslaneckých kandidátov i starostov v Prešovskom kraji. „Okrem reálne splniteľného programu a svojej nezávislosti ponúkam občanom svoje skúsenosti, manažérske schopnosti a reálne výsledky z môjho pôsobenia v komunálnej politike. A najmä záujem o nich, pretože človek je najvyššou hodnotou,“ uzavrel kandidát na prešovského župana.

Viac o Pavlovi Gašperovi sa dočítate na: www.pavolgasper.sk

(Politická reklama) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: Facebook
Zdroj: Pavol Gašper
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM