Tlačové správy

Plánujete svadbu snov? Na takýto večer nezabudne nikto! FOTO

Konečne je to tu! Máte už za sebou požiadanie o ruku a zásnuby, možno úžasne romantické, alebo celkom jednoduché, každopádne ste sa spoločne rozhodli pre svadbu. Kým však dôjde k sobášu, čaká vás ešte veľmi veľa práce.

Ilustračný obrázok k článku Plánujete svadbu snov? Na takýto večer nezabudne nikto! FOTO
14
Galéria

Konečne je to tu! Máte už za sebou požiadanie o ruku a zásnuby, možno úžasne romantické, alebo celkom jednoduché,kaž­dopádne ste sa spoločne rozhodli pre svadbu. Kým však dôjde k sobášu, čaká vás ešte veľmi veľa práce.

Minimalistická, glamour, garden party, či tradičná slovenská svadba?

Nikde nie je napísané, že svadby sa musia riadiť trendmi. Tak ako Vás k rozhodnutiu spojiť svoj život viedlo srdce, tak aj pri organizácii svadobnej veselice je najlepšie poslúchať svoje srdce.

Snívali ste o tom od detstva a Vaša mama tiež. Tvoje kamarátky sa predbiehajú, ktorá z nich bude vo svadobný deň tá NAJ a tvoja rodina čaká, či Vaša svadba tromfne tú poslednú.

Dôležité je, že sa budete vydávať vy a chcete aby to bola pre vás jedna z najkrajších spomienok navždy!

Kolotoč organizácie a vybavovačiek môžete zveriť agentúre, ale mnoho z Vás neviest chcú mať celý proces vo vlastných rukách.

Kedy by ste mali začať?

Ak chystáte veľkú svadbu, najlepšie je s prípravami začať už rok pred plánovanou svadbou. Malé svadby si viete zorganizovať aj za pár mesiacov. Prvým krokom by malo byť stanovenie rozpočtu a dohodnúť si predstavy o svadbe. Chcete malú svadbu, alebo veľkú, v meste alebo v prírode? Od toho sa totiž bude odvíjať všetko ostatné. Stanovte si niekoľko vhodných dátumov a môžete sa pustiť do prvej úlohy.

Začíname miestom! Nájsť vhodný priestor nie je jednoduché. Chcete svadbu v krásnom hoteli, v party stane na záhrade alebo uzavretý priestor? Vo Vysokých Tatrách je nutné rátať s rýchlou zmenou počasia, takže mať alternatívu, ktorá je vyriešená lusknutím prstov sa oplatí.

V najmodernejšom hoteli Horizont Resort **** v Starej Lesnej nájdete oboje. Krásnu romantickú hotelovú záhradu s úžasným výhľadom na panorámu Tatier v pozadí, v obklopení tatranskej prírody, alebo výnimočnú kongresovú sálu, ideálnu na svadobné hostiny. To sú možnosti, ktoré Vám tento moderný luxusný hotel v Tatrách ponúka a sú na netradičnú svadbu ako stvorené.

V kongresovej sále zorganizujete svadbu až pre 150 hostí. Priestor je dispozične oddelený od hotela a ubytovacej časti, takže Vaši svadobní hostia sa môžu zabávať bez obmedzení. Usporiadanie svadby na mieste ako je Horizont Resort má svoje nesporné plusy – všetko pod jednou strechou a bez starostí navyše.

Svadobné menu od známeho šéfkuchára Jaroslava Ertla?

To by sa páčilo každej neveste! Klasický svadobný trojboj je už predsa dávnou „out“, ohúrte svojich svadobných hostí trendovým menu a drobným občerstvením, ktoré už na pohľad bude vyzerať tak, že Vám ho bude ľúto zjesť! Bohaté skúsenosti gastronomického teamu v tomto hoteli Vás nesklamú, takže jedlo si zo zoznamu môžete odfajknúť ako vybavené a tatranský šalát môžete poslať do histórie.

Svadobná výzdoba? Ak nemáte čas si ju pripravovať doma, nechajte to na profesionálov. Hoci dodržiavanie tradícií patrí k svadbe tzv. „pierečka“ si zorganizujte doma, ale ostatné nechajte na nás. Svadobné agentúry s ktorými spolupracujeme majú bohaté skúsenosti, sledujú trendy a majú nekonečný katalóg nápadov, z ktorých si nebudete vedieť vybrať .

Svadobný program Hovorí sa, že aký pár, taká svadba, ale vy ste pár perfektný, takže perfektná bude aj svadobná zábava. Ak si ale neviete rady s programom, stále ste na správnom mieste. V AquaCity hoteloch majú dlhoročné skúsenosti s rôznymi typmi akcií, takže Vám ochotne poradia a pomôžu zabezpečiť aj sprievodný svadobný program, z rukáva Vám vysypú množstvo drobných tipov na osvieženie, či je to balónová výzdoba, holuby alebo cimbalová muzika aj multižánrová kapela.

Na rôznych svadobných portáloch nájdete obrovské množstvo tipov, čo na Vašej svadbe vraj chýbať nemôže, avšak skúsenosti teamu Horizont Resort to povedia sami za seba. Niektoré vychytávky môžu vyzerať pekne na Pintereste ale v praxi sú možno úplne nepoužiteľné alebo nepraktické, takže nebojte sa a pýtajte sa!

Bonus  na záver- z pravej slovenskej svadby si hlavne svadobní hostia zvyknú odnášať veľa zážitkov ale málo spomienok. Vy ste si však práve vzali perfektnú druhú polovičku a aj svadba bola podľa Vašich predstáv, takže zvečnené budú perfektné spomienky. Zabudnite na Štrbské Pleso či Spišskú Sobotu!

VIP Sky Lounge v hoteli Horizont Resort je neokukané a veľmi špeciálne miesto s dokonalou panorámou Tatier v pozadí. Okrem toho Vás Vaša svadobná limuzína odvezie iba 4 km, a ste v Tatranskej Lomnici takže či sa rozhodnete pre odvážnu fotku z Lomničáku alebo Vám bude stačiť romantický park uprostred Tatier, svadobnú party nenarušíte a Vaše svadobné fotky budú TOP.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Svadba snov: Pozrite tú krásu
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM