Aktualizované Monika Vengrínová Rôzne

Plesová sezóna sa začína aj v Poprade: Kde môžete pretancovať noc?

Vianoce sú za nami a pred nami dlho očakávaná plesová sezóna. Príležitosť na kúpu novej róby budú mať dámy aj v našom regióne. Zisťovali sme, kde sa v Poprade a okolí bude plesať.

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna sa začína aj v Poprade: Kde môžete pretancovať noc?

Horúčka sobotňajšej noci na golfe

V hoteli International vo Veľkej Lomnici 24.januára o 19:30 hodine vypukne horúčka sobotňajšej (plesovej) noci. Trinástym reprezentačným plesom Lomnického golfového klubu budú sprevádzať Karol Csino spolu s Miroslavou Drinovou, Katarínou Ivánkovou, Tomášom Horváthom a tanečnou skupinou Credance zaspievajú a zatancujú to najlepšie z legendárneho disco muzikálu Horúčka sobotňajšej noci. V cene vstupenky, ktorá pre členov LGK predstavuje sumu 89 eur a pre nečlenov 99 eur je welcome drink, slávnostná večera, bufetové stoly, fľaša vína pre dvojicu i slávnostná fotografia dvojice.

Ples optimistov pomôže psíkom v útulku

30.januára od 19:00 hodiny sa v Dome kultúry v Poprade-Matejovciach budú baviť všetci optimisti. Ples bude moderovať Andrej Bičan a o zábavu sa postará DJ Shark, brušné tanečnice Alimah a ohňová šou. Za 37 eur vás čaká aperitív, predjedlo, polievka, hlavná večera, káva, koláče, pol litra vína na osobu a tombola o skvelé ceny. Výťažok z plesu bude venovaný psíkom v útulku. Povinnou výbavou je dobrá nálada.

Spod košov na tanečný parket

Tradíciu plesu tento rok štartujú i basketbalisti zo Svitu. Prvý reprezentačný ples BK Iskra Svit sa bude konať 31.januára v Spolcentre vo Svite. Zábava vypukne o 19:00 hodine, pričom moderovať celý ples bude moderátorka športu RTVS Oľga Hamadejová. O tanečnú zábavu sa postará cimbalová hudba Bratov Silvayovcov a pop rock skupina Whatever. Tešiť sa môžete i na ukážky zo slovenského folklóru a exotického argentínskeho tanga. Vstupenku kúpite za 35 eur.

Ples absolventov

31.januára od 18:00 hodiny budú v hoteli Satel plesať absolventi, rodičia a priatelia Strednej zdravotníckej školy v Poprade. Za vstupné 30 eur dostanete prípitok, večeru, kávu, zákusok a minerálku. Samozrejmosťou bude dobrá hudba a chýbať nebude ani tombola.

Primátorský ples v Tatrách

Už tradične sa bude plesať aj v Tatrách, a to 6. februára od 19:30 hodiny. Na osemnástom plese primátora Vysokých Tatier v Grandhoteli Praha v Tatranskej Lomnici bude hrať skupina Abracadabra a speváčka Loona. Plesom bude sprevádzať Michal Hudák. Vstupenku si môžete obstarať za cenu 90 eur.

V Matejovciach po dvadsiaty raz

Jubilejný dvadsiaty reprezentačný Matejovský ples si užijú nielen Matejovčania 7.februára. Všetko vypukne o 19:00 hodine v spoločenskom dome Kaskáda v Poprade-Matejovciach. Moderátorom a zároveň hosťom plesu bude Peter Marcin a do tanca zahrá hudobná skupina Neon Plus. A to všetko za 29 eur.

Reprezentačný ples Mercedes-Benz

11. reprezentačný ples Motor-Car Poprad sa uskutoční 7.februára v Grandhoteli Praha v Tatranskej Lomnici. Ples budú moderovať Štefan Skrúcaný a Lucia Barmošová. O zábavu sa postará aj skupina Vidiek a Dasha & Pajky Pajk. Cena vstupenky: 150 eur.

Namiesto kopačiek lakovky

Zaujímavý program, tombolu, skvelú večeru, výbornú zábavu a množstvo nezabudnuteľných zážitkov sľubujú kežmarskí futbalisti na plese pre všetkých priateľov futbalu. Ten sa bude konať 7.februára od 18:30 na SOŠ Garbiarska v Kežmarku. Vstupenka stojí 20 eur. Futbalový ples sa bude konať i v Poprade. Podtatranský futbalový zväz ho organizuje 6.februára v hoteli Satel.

Valentínsky ples

Ak ešte so svojou láskou nemáte program na Valentína, môžete si ho užiť na piatom reprezentačnom Valentínskom plese. Konať sa bude 14.februára v priestoroch Tatranskej galérie v Poprade. Moderátorkou a hosťom večera bude muzikálová speváčka Lera Lenka Rakar. Do tanca bude hrať skupina Wendigo a zaspievať a zatancovať si môžte aj pri ľudovo-cimbalovej hudbe.Pre hostí sú pripravené 2× bohaté bufetové stoly, bar a nebude chýbať ani pečené prasiatko. Prekvapením bude luxusná výzdoba a pekná tombola. Začiatok plesu je o 18:30 a cena vstupenky 49 eur.

Zoznam plesov budeme aktualizovať v prípade informácií o ďalších. Ak o nejakých v našom regióne viete, môžete nám o nich napísať na adresu: vengrinova@global24.sk

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM