Peter Handzuš Rôzne

PMD 2012 sa blíži

Všetci priaznivci modelárstva sa tešia na sobotu 9. júna 2012, kedy sa bude konať tretí Popradský Modelársky Deň - PMD 2012.

Miestom konania tejto očakávanej akcie bude opäť športová hala Aréna Poprad. Cieľom jednodňovej výstavy je propagácia modelárstva ako možnosti trávenia voľného času v rámci širokej verejnosti. Organizátor a sponzor akcie (známa modelárska firma HTmodel) chce dať modelárom všetkých kategórií príležitosť stretnúť sa a predviesť naživo deťom i dospelým svoje výnimočné modely.

Hlavným obsahom PMD 2012 budú ukážky unikátnych rádiom ovládaných modelov áut, tankov, lietadiel, vrtuľníkov, lodí a ponoriek. K dispozícii bude modelová autodráha, vystavené budú viaceré modelové železnice (krajinky), pripravené budú tvorivé modelárske dielne pre deti. Aktívne ukážky budú doplnené statickou výstavou veľkých modelov, z ktorých mnohé sú svetové unikáty, aké nie je možné vidieť každý deň. Prezentovať sa budú kluby i jednotlivci.

Predchádzajúceho PMD sa zúčastnilo vyše 150 vystavujúcich modelárov a výstavu navštívilo vyše tri a pol tisíca návštevníkov. To je znamenie, že PMD sa stáva najväčším spoločným stretnutím modelárov s verejnosťou na Slovensku a organizátor chce tento trend len viac a viac podporovať.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM