Monika Vengrínová Kultúra Kultúra

Po Elektrárni sa nočný život vráti aj do iného známeho miesta: Legendárna diskotéka opäť ožije!

Po mimoriadne úspešných diskotékach pre staršie ročníky, ktoré spustili lavínu zábavy v Tatranskej galérii v Poprade, sa jej organizátori rozhodli pre ďalší zaujímavý krok. Pozrite si, v ktorej legendárnej diskotéke to opäť ožije!

Ilustračný obrázok k článku Po Elektrárni sa nočný život vráti aj do iného známeho miesta: Legendárna diskotéka opäť ožije!
Zdroj: TASR

Rozhodli sa pre zaujímavý krok. Takpovediac zmŕtvychvstanie na jeden večer zažije legendárna kežmarská diskotéka Legenda! Tá opäť ožije už v piatok 30. októbra.

„Po úspešnom štarte diskoték pre pokročilých, čiže tridsiatnikov a viac, v Poprade sme sa rozhodli mierne expandovať o pár kilometrov ďalej. V Kežmarku sa dlho nič nedialo, preto veríme, že Kežmarčania a okolie takúto aktivitu ocenia," uviedol na margo oživenia diskotéky jej organizátor Juraj Iždinský.

Párty v Kežmarku nie je však striktne zameraná na staršiu klientelu, diskotéka otvára svoje brány aj mladším návštevníkom, a prispôsobená tomu bude aj hudba. „Je nám jasné, že v menšom meste nemá zmysel okresávať klientelu na užšie publikum, no čoho sa musíme a budeme striktne držať, je vstup nad 18 rokov," dodal Iždinský.

Párty začne v piatok o 20:00, vizuálne sa povezie v halloweenskej tématike, masky sú vítané, nie však nevyhnutné.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM