Martin Sýkora Krimi

Polícia hľadá neznámeho vodiča a svedkov dopravnej nehody v Poprade!

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri objasnení dopravnej nehody, ktorá sa stala ešte v júni na popradskej Štefánikovej ulici. Každý svedok vie pomôcť!

Ilustračný obrázok k článku Polícia hľadá neznámeho vodiča a svedkov dopravnej nehody v Poprade!
Zdroj: Policajný zbor SR

Neznámy vodič na motorovom vozidle zn. Audi A6 tmavej farby nezisteného evidenčného čísla dňa 27.6. 2018 v čase o 22:15 hodine jazdil s vozidlom po Štefánikovej ulici v Poprade pri zimnom štadióne.

„V smere od centra mesta na Kežmarok, prešiel do protismernej časti vozovky a ľavou bočnou časťou vozidla narazil do ľavej bočnej časti oproti idúceho motorového vozidla zn. Škoda Octavia čiernej farby,“ uviedla prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Neznámy vodič na mieste dopravnej nehody nezastavil a v jazde pokračoval v smere k výjazdu na diaľnicu D1 – Poprad – Východ, smeroval na diaľnicu D1 na Prešov. „Okresný dopravný inšpektorát Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade žiada občanov, ktorí boli svedkami uvedenej dopravnej nehody, aby akékoľvek informácie k tejto dopravnej nehode oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo najbližšom útvare Policajného zboru,“ vyzvala Ligdayová.

K objasneniu príčin a okolnosti vzniku tejto nehody je potrebné zistiť totožnosť neznámeho vodiča, pričom pomôcť môžu aj svedkovia, ktorí sa v uvedenom čase nachádzali v blízkosti miesta dopravnej nehody.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM