Monika Vengrínová Krimi

Polícia o tragédii pri Štrbe: Vodička (†38) z neznámeho dôvodu strhla vedenie auta do protismeru!

Na ceste medzi obcami Lučivná a Štrba došlo v utorok v čase o 12:45 hodine k smrteľnej dopravnej nehode, pri ktorej zahynula mladá žena (†38) zo Štrby. Polícia o smutnom prípade poskytla informácie.

Ilustračný obrázok k článku Polícia o tragédii pri Štrbe: Vodička (†38) z neznámeho dôvodu strhla vedenie auta do protismeru!
Zdroj: Dnes24.sk

„Vodička so svojím autom v ostrej ľavotočivej zákrute z neznámeho dôvodu strhla vedenie vozidla vľavo do protismeru, pričom narazila ľavým bokom do zvodidiel, odkiaľ sa odrazila, dostala sa späť na vozovku, zišla do priekopy a narazila do stromu. Vodička pri tejto dopravnej nehode utrpela viaceré ťažké poranenia, ktorým na mieste podľahla,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.

Ako ďalej uviedla, jej 66-ročná spolujazdkyňa utrpela taktiež vážne zranenia s dobou liečenia minimálne dva mesiace. Na vozidle vznikla škoda osemtisíc eur. Z dôvodu stanovenia presnej príčiny smrti bola nariadená pitva nebohej ženy. „Poverený príslušník policajného zboru v Poprade začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia,“ dodala Migaľová.

Pri Štrbe došlo k cestnej tragédii: Auto narazilo do stromu, zahynula mladá vodi
5
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM