Peter Handzuš Krimi

Polícia pátra po Viktórii (14). V škole sa neukázala, kúpila si lístok na vlak

Policajti pátrajú po Viktórii Hriňovej, ktorá prechodne býva v Dolnom Smokovci. Ráno odišla do školy, no nedorazila tam.

Ilustračný obrázok k článku Polícia pátra po Viktórii (14). V škole sa neukázala, kúpila si lístok na vlak
Zdroj: Policajný zbor SR

Dňa 20.4.2018 oznámil na Obvodnom oddelení PZ vo Vysokých Tatrách otec nezvestnosť svojej maloletej dcéry Viktórie Hriňovej, ktorú naposledy videl dňa 20.4.2018 o 06­.45 hod. kedy odišla z miesta prechodného bydliska Vysoké Tatry, Dolný Smokovec č. 31 do školy v Dolnom Smokovci. Viktória do školy neprišla, späť do miesta prechodného bydliska sa doposiaľ nevrátila a ani o sebe nepodala žiadnu správu. Pri sebe mala finančnú hotovosť vo výške 50 Eur a mobilný telefón, ktorý má vypnutý.

„Menovaná bola videná ako dňa 20.4.2018 o 07­.23 hod. si na ŽSR v Poprade kúpila cestovný lístok Bratislava-Hlavná stanica, kde je predpoklad že išla za svojím priateľom Jakubom Šipošom vo veku 15 rokov, ktorý býva v Bratislave,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová. Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať.

Polícia pátra po Viktórii (14). V škole sa neukázala, kupovala si lístok na vlak
1
Galéria

Viktória Hriňová je vysoká 170 cm, plnoštíhlej postavy, má čierne vlasy, v záhlaví vyholené a nosené vo vrkoči, hnedé oči. Oblečenú mala červenú bundu, bordové tričko, modré rifle-roztrhané na oboch kolenách, červené tenisky, čierny ruksak zn. NIKE.

Akékoľvek poznatky k hľadanej osobe oznámte na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru Poprad, t.č. 0961 89 3371, resp. na linku 158.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM