Peter Handzuš Hokej

Poprad bude do konca roka bez Škoviru

Útočníkovi HK Poprad Miroslavovi Škovirovi diagnostikovali po zápase s Banskou Bystricou prasknuté rebro, pauza bude trvať minimálne tri týždne.

Hokejisti HK Poprad sa budú musieť minimálne do konca kalendárneho roka zaobísť bez služieb útočníka Miroslava Škoviru.

"Ešte pred reprezentačnou prestávkou v zápase s Banskou Bystricou som sa dostal do stretu s jedným z obrancov súpera a skončilo sa to prasknutým rebrom,“ povedal pre agentúru SITA skúsený 37-ročný zakončovateľ, ktorý v tejto sezóne nazbieral v 36 stretnutiach 26 bodov za 11 gólov a 15 asistencií. "Pauzovať budem minimálne tri týždne,“ dodal Miroslav Škovira.

Utorkový duel „kamzíkov“ so Slovanom Bratislava (4:5 po predĺžení) sledoval iba z tribúny. "Sú to obrovské nervy, keď človek sedí medzi divákmi. Chlapci zahrali super, aj z pohľadu diváka to bol veľmi kvalitný zápas. Nasadenie bolo obojstranne skvelé a myslím si, že minimálne ten bod sme si zaslúžili, ak nie aj dva,“ s úsmevom skomentoval takmer 64 minút čistého času trvajúcu drámu rodák z Levoče, ktorý má na svojom konte aj 13 reprezentačných štartov, v ktorých strelil dva góly. O tom, kedy vyjde na ľad, nechcel hovoriť. Zatiaľ ho pretrvávajúce bolesti do zápasu určite nepustia. „Keď sedím na tribúne, trpím spolu s chlapcami na ľade. Verím, že sa budem môcť čím skôr vrátiť,“ optimisticky zakončil Miroslav Škovira.

Text: WEBNOVINY

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM