Samospráva

Mestský úrad pracuje v novom režime: Ako sa dostať k peniazom za zrušené podujatia?

Mestský úrad v Poprade pracuje od pondelka (4. 5.) v novom režime.

Ilustračný obrázok k článku Mestský úrad pracuje v novom režime: Ako sa dostať k peniazom za zrušené podujatia?
Zdroj: TASR

Evidencia obyvateľstva, podateľňa, pokladňa a matrika budú pre verejnosť k dispozícii každý pracovný deň v čase od 8.00 do 14.00 h. Overovanie podpisov, registrácia psov a rybárske lístky ľudia vybavia v kancelárii prvého kontaktu na prízemí. Informuje o tom mesto na svojej internetovej stránke.

Ostatné pracoviská mestského úradu budú pre verejnosť otvorené počas stránkových dní, a to v pondelok a stredu od 8.00 do 14.00 h. Mestská polícia bude pracovať v štandardnom režime.

Radnica opäť otvára Mestskú informačnú kanceláriu (MIK) Poprad, ktorá bude pre verejnosť k dispozícii počas pracovných dní v čase od 9.00 do 17.00 h. Obsluha klientov bude prebiehať v špeciálnom bezpečnostnom režime s jedným zákazníkom na prevádzke.

Ak ste si v MIK Poprad hotovostnou platbou na prevádzke zakúpili vstupenky na podujatia, ktoré boli zrušené, máte možnosť vstupenky vrátiť a bude vám za ne vyplatená suma,“ uvádza samospráva na sociálnej sieti. Ďalej dodáva, že v prípade, ak podujatie nebolo zrušené, ale presunuté, vstupenka zostáva v platnosti. Pokiaľ nový termín podujatia ľudom nevyhovuje, majú možnosť vstupenky stornovať.

V zmysle všeobecných obchodných podmienok mesta Poprad je možné vrátiť vstupenky iba do troch dní od pôvodného termínu podujatia a v niektorých prípadoch táto lehota už uplynula. „Z toho dôvodu vstupenky zakúpené v hotovosti na prevádzke MIK Poprad na mestské podujatia, ktoré boli termínovo presunuté a ktoré sa pôvodne mali konať v období od 16. marca do 3. mája, môžete v MIK Poprad vrátiť od pondelka do stredy (6. 5.) v čase otváracích hodín,“ upozorňuje na to radnica.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM