Tlačové správy

Popradčan Peter Bendik šéfuje kontrole v Slovenskej lyžiarskej asociácii

Bývalý juniorský reprezentant Slovenska v zjazdovom lyžovaní, jeden z úspešných športovcov mesta a dnes reprezentant Slovenska na pretekoch REDBULL Homerun PETER BENDIK sa stal predsedom Kontrolno- revíznej komisie Slovenskej lyžiarskej asociácie (SLA).

Ilustračný obrázok k článku Popradčan Peter Bendik šéfuje kontrole v Slovenskej lyžiarskej asociácii
Zdroj: Dnes24.sk

Pre 23-ročného Popradčana bolo zvolenie do pozície vo výkonných orgánoch slovenského lyžovania mimoriadnou výzvou: „Ako bývalý aktívny lyžiar a člen SLA som dostal dôveru členskej základni vo vedení asociácie a som pripravený ju nesklamať. Aj vďaka skúsenostiam nadobudnutým v rodinnej a neskôr aj vo vlastnej firme viem, že nezávislý pohľad vo svete financií predstavuje ten najdôležitejší a najzodpovednejší prístup. A presne tak, rovnako ako v rodinnej firme, som pripravený pomáhať aj slovenskému lyžovaniu, aby napredovalo,“ uviedol Peter Bendik.

Pre mladého Popradčana je rok 2014 rokom veľkých výziev. Okrem zvolenia do funkcie v SLA sa rozhodol dostať hlas hrdých Popradčanov aj do mestského zastupiteľstva. „Ako nezávislý kandidát bez väzieb na politické strany, ktoré realitu často deformujú svojimi potrebami, chcem zastupovať mladých ľudí, ktorí sú budúcnosťou Popradu. Som pripravený v maximálnej možnej miere zapojiť ich do rozhodovacích procesov v samospráve a pomôcť tak vytvoriť úžasný priestor na synergiu, z ktorej bude mať prospech celý Poprad,“ informoval Bendik.

Budúci právnik nenecháva nič na náhodu a profesné skúsenosti sa snaží získavať v najdôležitejších inštitúciách na starom kontinente – v Európskom parlamente, na súdoch v Štrasburgu a v Luxemburgu, v sídle Severoatlantickej aliancie. „Prioritou však pre mňa ostáva Poprad,“ dopĺňa Bendik.

Toho v kandidatúre podporuje celá rodina, vrátane brata Martina Bendika- olympionika a reprezentanta SR v zjazdovom lyžovaní: „Do čoho sa Peter pustí, robí to naplno. Keďže má rád svoje mesto, som presvedčený, že svojou aktivitou dokáže strhnúť aj ostatných a dať Popradu skutočne veľa,“ uzatvára mladší z bratov Bendikovcov.

Peter Bendik v týchto dňoch kandiduje ako nezávislý kandidát na poslanca MsZ v Poprade v 1. volebnom obvode pod poradovým číslom 5.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Jeho názory sa nemôžu spájať so stanoviskami a postavením siete portálov Global 24.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM