Martin Sýkora Tlačové správy

Popradčania môžu tankovať lacnejšie na novej čerpacej stanici: OMV pod Tatrami

OMV otvorila novú čerpaciu stanicu v Poprade - Matejovciach. Pod Tatrami tak pribudne ďalšie miesto, kde možno doplniť kvalitné palivo ale i sily na ďalšiu cestu.

Ilustračný obrázok k článku Popradčania môžu tankovať lacnejšie na novej čerpacej stanici: OMV pod Tatrami
Foto: Marek Bezák

Strategické miesto a najvyššia kvalita

Popradčania a Podtatranci sa môžu tešiť z novej čerpacej stanice, ktorá patrí do siete známej a overenej značky OMV. Nový prírastok sa nachádza na výpadovke v Poprade – Matejovciach. „Chytáme zákazníkov z diaľnice aj tých, ktorí idú smerom na severovýchod. Na tejto čerpacej stanici sa nám podarilo skĺbiť všetkých päť služieb, ktoré ponúkame. Máme tu napríklad samoobslužnú umyváreň, pri pokladni ticketportal, kde si môžete zakúpiť vstupenky na rôzne druhy podujatí, ponúkame free wifi a na svoje si prídu aj milovníci pečiva,“ uviedla obchodná riaditeľka OMV Slovensko Miriam Fellinger.

Liter paliva za euro!

Na prvých návštevníkov čaká týždeň plný prekvapení. Od pondelka (5.2.) do piatku (9.2.) od 15:00 do 17:00 hod. budú mať totiž možnosť natankovať kvalitné palivo za cenu 1 euro za liter! OMV postupne presúva aktivity smerom na východ.

„Dnes sme sa dočkali dvoch okrúhlych čísel. Táto čerpacia stanica je 90. na Slovensku a 20. na východe krajiny. Chceme expandovať na východ Slovenska, kde je ešte veľa miest, ktoré nemáme pokryté. Intenzívne hľadáme možnosti, aby sme sa rozširovali aj týmto smerom,“ dodala obchodná riaditeľka.

Otvorenie čerpacej stanice OMV 02/2018
10
Galéria
Foto: Marek Bezák

Najvyšší štandard

Nová stanica spĺňa najnovšie štandardy nielen čo do kvality, ale aj ekológie. „Čerpacia stanica je zabezpečená v zmysle platných noriem a legislatívy. Všetky plochy, na ktorých by mohlo dôjsť k úniku nejakých ropných látok, sú zabezpečené izoláciou odolnou voči ropným produktom a kanalizácia je odvedená do samostatnej záchytnej nádrže. To znamená, že v prípade úniku akýchkoľvek látok nemôže dôjsť ku kontaminácii okolia, prípadne podzemných vôd,“ objasnil Michal Janek z oddelenia techniky spoločnosti OMV.

Všetko na jednom mieste

Popradská čerpačka ponúka okrem bezplatného wifi pripojenia výborné jedlo a doplnkové služby. Samoobslužná umyváreň, vysávače a ponuka širokého motoristického sortimentu sú samozrejmosťou. „Otvorením tejto čerpacej stanice sa uľaví už jestvujúcej na sídlisku Juh, ktorá je rozmermi malá a pretlak áut tam bol dosť veľký. Preto sme tu urobili to, čo tam nebolo priestorovo možné. Takže všetko, čo motorista potrebuje, nájde tu,“ uzavrel prevádzkovateľ novej čerpacej stanice Miroslav Kopáč.

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM